Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

gouryella 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem cekal jen dalsi prumerny teenagerovsky film, ale vysledkem jsem byl naprosto uchvacen. Opravdu originalni a nijak trapne vypraveni o hledani te prave se opravdu nadmiru vyvedlo. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Proč se na CSFD skvosty žánru maskují u 55%? Woody Allen light + Emmanuelle Chriqui a Katherine Heigl v jednom filmu? Yes! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Kevin Bassinson: 1. Dream I'm In ,2. Heather's Arrest ,3. Silent Music ,4. The Bitch Song ,5. Where Has Your Lover Gone ,6. Rocketpop ,7. Sleeping in the Wet Spot ,8. Everyday ,9. My Dark Places ,10. Va Va Va Voom ,11. Don't Need Your Love ,12. Suckerpunch ,13. Superbabe 2000 ,14. Dream I'm In ,15. Dance With YouTwisting Like a Lover's Kiss ,16. Wanderling ,17. Let Me In ,18. Lost It ,19. 100 Girls, ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Náhoudou tohle je velice zábavná komedie, která nečerpá z žádných žánrových klišé, ale dokáže zabavit hodně originálně a skoro po celou dobu a některý nápady jsou fakt neuvěřitelný, pravděpodobně nejlepší scéna je bradavkovej combat mezi Tuckerem a Greenem, krom toho je ve filmu Emmanuelle Chriqui, kterou považuju za takovej mix mezi Ivou Kubelkovou a Salmou Hayek ()

choze 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie o vztazích a sexu, která vás jen utvrdí v tom, že ženám stejně nikdy neporozumíte, jednoduše proto, že život je na to příliš krátký. Domácí puťka Larisa Oleynik se žlutými gumovými rukavicemi mě bude ještě nějakou dobu navštěvovat v mých sexuálních fantaziích a hned tak nezapomenu ani na brilantní scénu s Venušinými kuličkami. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Lehce nestandardně vystavěná romantika, která svého diváka ráda vodí za nos, aby mu v závěru podlomila kolena vytříbeným závěrem a povedenou pointou. Účast Katherine Heigl a Emmanuelle Chiriqui je jako poleva na už tak lahodném korpusu. 7+/10 ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Film, který osciluje mezi teenagerovskou komedií, dokumentem a sexuální příručkou "Jak na to?". Stejně tak humor je místy povedený, místy trapný a místy roztomile didaktický. Svým pojetím má blíže než k současným teenagerovským komediím třeba k celkem povedeným "Sexuálním praktikám pozemšťanů", takže proč ne. ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Příjemná neurážející podívaná s nesympatickým hlavním představitelem, ale velice chytrým a sympatickým scénářem. Teenagerovská romantika v pravém slova smyslu - bez nechutností a zbytečných vulgarit. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Snáď jediný v pohode film, kde je téma prezliekania sa za dievča. V podstate je to len báchorka napísaná preto, aby sa scenárista mohol vyjadriť k téme "prečo si muži a ženy nerozumejú". Sympatické, aj keď bez originality... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Možná až příliš filosofující (ovšem bez nějakého jasnějšího závěru) spíše konverzační romantizující "drama" než komedie (nezasmál jsem se vůbec ničemu, pokud měl být k smíchu hrdinův spolubydlící, bylo mi z něj spíše na blití), na níž mi docela vadilo jednostranné a všeobjímající: ženy tohle, muži tamto. Docela razantně mi tam chybělo důležité slovo některé/někteří (byť i bez udání proporčnosti), ono totiž s určitými věcmi, co byly o mužích proneseny bych nesouhlasil a rozhodně bych je neoznačoval za typicky mužkou věc. Ale jinak slušná podívaná a, samozřejmě, z mužského pohledu i příjemné pokoukání :-). Až by člověk zase začal studovat. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vtipné vcelku slušné a zábavné nepřestavuje se nám největší kočkovitá show ale určitě to není zle. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Některé scény by se dali označit za "průměrné"... Ale ty ostatní jsou pro mě podprůměrné... Děj je stupidní a nezajímavý, atmosféra nulová, hudba taktéž.... Není nic co by mě na tomto filmu zaujalo... ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Miestami je to fakt len ďalšia hlúpučká teenagerská komédia (spolubývajúci so závažím na penise, pobehovanie po dievčenskom internáte, ktorý akoby bol obývaný samými modelkami), no občas to má aj lepšie chvíľky a niektoré postrehy hlavného hrdinu boli celkom trefné. Takže celkom v pohode film, ktorý síce príliš nepobaví, ale ani neurazí. ()

Expendable odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá tupost nehorázného kalibru, film je založen akorát na trapnosti a pubertálních výlevech.Může se líbit akorát mladší generaci a děckám. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem od toho čekal něco ve stylu "Prciček" jsem byl příjemně překvapen. Scénář nadmíru originální. Prostě výborný film. ()

Reklama

Reklama