Reklama

Reklama

Pomozte dětem 2013

(pořad)
  • Česko Pomozte dětem 2012 (více)

Obsahy(1)

Tradičně na Velikonoční pondělí v České televizi hází Kuře – maskot projektu Pomozte dětem – záchranný kruh potřebným dětem prostřednictvím Nadace rozvoje občanské společnosti. Už 15. ročník projektu znovu ukazuje „sílu kuřecí" a k jubileu Kuřeti přichází blahopřát plejáda českých umělců. Pořadem bude provázet tradiční dvojice, tentokrát v roli zákonných zástupců Kuřete, Marcela Augustová a Tomáš Hanák. Dále účinkují: skupiny Kabát, Chinaski, Čechomor, Wanastowi Vjecy, Divokej Bill, Tomáš Klus, Xindl X, Anna K, Ondřej Pavelka, Petr Rychlý, Roman Vojtek, Miloš Knor, Lukáš Pavlásek, Monika Absolonová a David Deyl, Jaroslav Svěcený a Pavlína Senič, Tichá dohoda s Blankou Šrůmovou a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

bari68 

všechny recenze uživatele

Hudobníci, program, ani moderátori nepriniesli žiadnu chváluhodnú zábavu. Avšak trebárs oproti ,,zabávačom,, z Novy to nepôsobilo trápne. A splnilo to svoj účel... . ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Hou, hou, hola, hola... já tomu Hanákovi jako moderátorovi na chuť nepřijdu. Jako Santa Klaus nebo vyvolávač na pouti by byl skvělej, ale jeho styl přehrávaného moderování na mne působil až trapně. Pořad jsem viděl úplně celý, doufaje, že dojde na nějakou zajímavost. Žel nedošlo. Krom ne příliš dokonalých hudebních vystoupení zapříčiněných zpěvem na živo. Především přednes a zpěv písně 1970 skupiny Chinaski byl poněkud nemastný, neslaný, ba přímo "malátný". Alespoň tento chválihodný charitativní tv počin měl dobrou reklamu a solidární ohlasy. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama