Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sama, univerzitního štvance a "machra přes umění" vykopnou z hodiny malování. Smůla! Ups! Těžký život umělce. Jeho kresby nahých žen sice nenadchly profesory, ale holky jsou na ně přímo žhavé. Po letech promarněných studiem se pokouší živit jako poslíček. Na koleji, kde se díky své práci octne, je krásných holek spousta. Sam potkává herečku, kariéristku, katoličku, zazobanku i nonstop-párty holku a pokouší se to řádně roztočit. Nebude to nijak lehké, je ale třeba někde začít! Která neodolá jeho přednostem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

Mire 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa celkom milý film, nič extra som od neho nečakal (pozrel som ho kvôli mladej Jennifer Morrison - chcel som ju vidieť kde hrala pred Housom :)), ale na pozretie cez bežné popoludie neurazí. Navyše spomínaná Jennifer Morrison (Annie) a tiež Erinn Bartlett (Hope) sú fakt veľké kočky. Odveci boli len niektoré scény s Holdenom a jeho časopismi, nafukovacou pannou atď. a tiež ten súboj s vystreľovaním šušňov (to bolo rovno nechutné). Čo ma ale "dostalo" bola scéna pri konci - zrazu je jedna z obyvateliek bytovky tajná policajtka, ktorá spacifikovala toho úchyla :DDDD Proste klišé aké svet nevidel. Ale inak hodnotím tento film pozitívne, 28% sa mi zdá veľmi málo. Videl som aj oveľa horšie filmy, ktoré som nevedel ani dopozerať. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak 100 žhavejch tygřic, jo? Áha. Já jsem schopnej dát filmu dvě hvězdičky jenom proto, že se vzadu po louce proběhnou dvě kozy, v případě mančaftu trenérky Laury ale budu pro jednou fér, protože ani všechna zvířátka dohromady si víc než jednu ránu z milosti nezasloužej. Jo a ten plájbój? Může bejt rád, že nejsem holka, jinak by to bylo za odpad. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, romantické × trapné, nechutné, zvrácené, ujeté, nesmyslné. Pár okamžiků bylo vtipných, nicméně to byla střeštěná komedie o sexu, masturbaci a krásných "kočkách". Některé názory byly opravdu k smíchu, trapné a nelogické. Mužský souboj se střílením holubů z nosu a souboj v krkání byl opravdu, ale opravdu nechutný. Chvílemi jsem absolutně netušila, co se v tom filmu děje, kdo proti komu, kdo s kým. Na konci děje naštěstí vyhrála srdce hlavního hrdiny má oblíbená "Cameronová". Obrázky byly hezky kresleny, 100 žhavých tygřic nedá ani nevezme, dobrý odpočinkový film. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

100 sladkých holek se mi líbilo tak jsem nedal na kritiku tohoto kousku a sehnal si ho, jenže ouha tohle je většinu času vrcholná trapnost,úžasné myšlenky které byli v předchozím kousku jsou zde jen poskrovnu a celou dobu se mi zdálo, že si režisér natočil parodii na vlastní film. Jsou zde některé skvělé momenty a nápady, jenže jsou nevhodně využité a vesměs je k nim přidáno něco extrémně trapného. Tohle nemohu doporučit,ale záleží na vkusu. 100 sladkých holek byl spíše intelektuální počin zato 100 žhavých tygřic je spíše trapná teenegerovská komedie která se snaží zaujmout spíš vysokoškoláky. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Film, kterej jsme si stáhnul kvůli Jenmnfer morrison za mlada, mě nakonec vůbec nezklamal. Můžete očekávat kluka co výborně maluje a proto žije v jedinym pokoji, na jehož stěny si přimaluje další pokoje, taky se zde nelze vyhnout bitce mezi velmi odpornými chlápky a nemůže chybět ani jennifer s zmalovaný tělem ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Culver City a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama