Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sama, univerzitního štvance a "machra přes umění" vykopnou z hodiny malování. Smůla! Ups! Těžký život umělce. Jeho kresby nahých žen sice nenadchly profesory, ale holky jsou na ně přímo žhavé. Po letech promarněných studiem se pokouší živit jako poslíček. Na koleji, kde se díky své práci octne, je krásných holek spousta. Sam potkává herečku, kariéristku, katoličku, zazobanku i nonstop-párty holku a pokouší se to řádně roztočit. Nebude to nijak lehké, je ale třeba někde začít! Která neodolá jeho přednostem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak 100 žhavejch tygřic, jo? Áha. Já jsem schopnej dát filmu dvě hvězdičky jenom proto, že se vzadu po louce proběhnou dvě kozy, v případě mančaftu trenérky Laury ale budu pro jednou fér, protože ani všechna zvířátka dohromady si víc než jednu ránu z milosti nezasloužej. Jo a ten plájbój? Může bejt rád, že nejsem holka, jinak by to bylo za odpad. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Totální nuda, která ve všem jen hůř vykrádá první díl... Ten měl ještě alespoň pár světlejších, skoro zábavných, míst. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pravda ne zrovna moc vtipná komedie, ale nemůžu ani říct že jsem znechucen. Filmu jsem chtěl dát jen 2*, ale ta jedna navíc je za Clonta Howarda. To je herec kterýho prostě muste milovat či nenávidět. KAždopádně dost mi to zkazil ten nasládlý konec. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát 2*, nedá se říct, že bych se u filmu nějak výrazně nudil, ale příběh filmu je hrozný, o ničem, nemá ani hlavu ani patu.. Takže dávám 1* a to si myslím, že jsem pořád milosrdný... ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

100 sladkých holek se mi líbilo víc. Tam ta poetika je vymakaná více. Zde výsledný efekt působí častěnc perverzně. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička a to pouze kvůli Jennifer Morrisonové. nic tak neuvěřitelně nesmyslného jsem dlouho neviděl. Tenhle film nebyl evidentně dělaný pro mě. Sice jsem ho skousl celý, ale považuji to za výkon nevypnout ho po první absolutně trapné půlhodině. Navíc velice otřesný dabing ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Skoro kazdej radoby dobrej teenagerovskej stip, hranicil s dobrym vkusem. Na tom se neda stavet dobra komedie pro mlady. To opravdu ne. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Erinn Bartlett je v tomto filme, jediný dôvod, prečo som ho dopozeral až do konca. Príbeh nedáva vôbec zmysel. Navyše je to väčšinu času vulgárne a hrubé, bez toho, aby to bolo najmenej zábavné. 2/10 ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...v pohodě koukatelná komedie!!!..když je zkouškový, zřejmě se mi líbí všechno:)))..pěkné holky!!! a pár originálních nápadů, povyšuje tuto komedii do čistého průměru!!!!...50%!!! ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Titul navozuje falešný dojem, že jde o film pro dementy, ale oni tomu pouze dementi z české distribuce vymysleli nový název. Jedná se o Girl Fever režiséra Davise a tématicky navazuje na jeho předchozích 100 sladkých holek. Není divu, že film se nelíbil, jedná se o vytříbenou komedii, která v rámci teeneagerské komedie originálně cituje ze všech možných žánrových klišé. Pravda, oproti Sladkým holkám to občas sklouzne k doslovnosti a sentimentu, ale pro změnu tu dostal hrdina rovnoceného kamaráda-prasáka, tvořícího nezbytný kontrapunkt k jeho romantickým snahám. Obávám se ovšem, že pro ty, keří hledali ty žhavé tygřice, to muselo být zklamáním. A ty, kteří by film ocenili, by jistě ani nenapadlo hledat v kalných vodách filmu pro teenagery. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, romantické × trapné, nechutné, zvrácené, ujeté, nesmyslné. Pár okamžiků bylo vtipných, nicméně to byla střeštěná komedie o sexu, masturbaci a krásných "kočkách". Některé názory byly opravdu k smíchu, trapné a nelogické. Mužský souboj se střílením holubů z nosu a souboj v krkání byl opravdu, ale opravdu nechutný. Chvílemi jsem absolutně netušila, co se v tom filmu děje, kdo proti komu, kdo s kým. Na konci děje naštěstí vyhrála srdce hlavního hrdiny má oblíbená "Cameronová". Obrázky byly hezky kresleny, 100 žhavých tygřic nedá ani nevezme, dobrý odpočinkový film. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Režisér Michael Davis udělal naprosto dokonalý film Sejmi je všechny a totální sračku 100 žhavých tygřic. Jak je možné, že jeden člověk dokáže vyplodit dva tak odlišné filmy. Tohle nemá prakticky nic. Má to pouze roztomilou Jennifer Morrison a velký prsa druhý hlavní hrdinky. Věřil jsem, že tomu filmu tady všichni křivdí, není tomu tak. Naprostá ztráta bezmála 100 minut života s filmem 100 žhavých tygřic se 2mi žhavými tygřicemi. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem na režiséra kapánek vysazen, kvůli jeho stupidnímu snímku Sejmi je všechny, ale žhavé tygřice jenom dokazují, že to není náhoda. Člověk, který o sobě říká, že je režisér, zatím natočil jenom spoustu odpadu. ()

Reklama

Reklama