Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 2

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Steve661 odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina pro 12ti leté holčičky, které můžou na svých pěti manželých oči nechat. Uřvaná blbost pro děti co si hrají s panenkami. ()

DimmuB 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv One Direction je kapela, kterou bych zrovna nemusela poslouchat každý den, ani je nějak extra nevyhledávám, díky svému kamarádovi jsem na tenhle film stejně šla. Počítala jsem s tím, že hned po prvních pěti minutách půjdu znechucená domů, ale nakonec jsem to vydržela vidět celý a byla jsem velmi mile překvapená. Film se mi líbil, některé scény pobavily, jiné naopak spíš vyděsily, písničky se mi celkem zamlouvaly, záběry z koncertů taktéž. Nemyslím si, že by si tento dokument/film zasloužil hodnocení jako ,,odpad!", ale na 5 hvězdiček to taky není. Zlatá střední cesta :). ()

Meteora17 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádná 1D fanynka. Na film mě přemluvila kamarádka, tak jsem šla. A ani nelituji. Samozřejmě, byl takový uřvaný, o ničem film, ale nasmála jsem se hodně. Opravdu hodně. Myslím, že tento film má fanynky (nebo ostatní ) rozesmát. Vyšší smysl to nemělo. ()

Maky18 

všechny recenze uživatele

Tento film pravděpodobně nezaujme nikoho, kdo nemá rád tuto kapelu. Proto jej všichni takový ohodnotí jako odpad. Naproti tomu fanoušci skupiny budou pravděpodobně nadmíru spokojeni. Osobně si myslím, že film je velmi dobře zpracován a 3D efekty jsou taktéž velmi povedené. Obzvláště ty, jak se kluci mění na komiksové postavy, jsou výborné. ()

Frndulina1 

všechny recenze uživatele

At si kdo chce co chce říká, ale One direction jsou prostě hvězdy!! Oni se nestali jen tak přes noc hvězdama, ale prostě se k tomu dopracovali a štve mě jak je někteří nazývají gayové a podobně. Jasný, kluci asi moc na koncerty nechodí a jasný, ty fanynky to asi přeháněj, ale prostě.. oni to dokázali!! Mám ráda jejich písničky, a jsem moc ráda že jsem viděla tenhle film. jsou božííí :)) ()

00Michelle00 

všechny recenze uživatele

I když One Direction moc neznám a upřímně je ani moc nemusím, tenhle dokument jsem si z nějakého důvodu nemohla nechat ujít a doteď toho nelituju. Dostáváme se do historie kapely a dozvídáme se, jaký vliv má vzrůstající sláva i na rodinu. Když dokument sledujete, začínáte si tak trochu uvědomovat, že byte asi ani nechtěli být tak slavní (no rozhodně bych nechtěla být zadupaná davem svých šílených fanoušků...). ()

Macik1 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád tenhle hudební styl a je mladé děvče (nebo žena s mladým srdcem), toho tenhle film musí zasáhnout! Příběh skupiny chlapců, kteří se (byť jen nakrátko) stali hudebními ikonami v mnoha zemích světa, mi dal při sledování filmu tolik radosti, jako málokterý jiný snímek. Chytlavé písničky, k tomu 3D formát – zkrátka odcházela jsem z kina s moc příjemným pocitem, který mi hodně dlouho vydržel. Podotýkám, že jsem tuhle skupinu před filmem vůbec neznala, ale přesto mě hned první minuty přikovaly do sedačky… ()

RozaF 

všechny recenze uživatele

Hééj, pojďme všichni proti 1D. Ale proč? Vždyť to neni špatný, nikoho to neuráží, kluci jsou pohlední, talentovaní a prostě obdivovaní. Každý, kdo tady dal odpad si jich prostě všiml ( včetně Verbala, ať si tvrdí, co chce, beztak na o čumí). 1D- proč ne??? ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Dříve se točily dokumenty o zajímavých lidech (například This Is It o Michaelovi Jacksonovi) bohužel doba jde dopředu a nyní se točí dokumenty o takových homokládách nebo Bieberovi případně o jakési smažce (Amy Winehouse) ()

Reklama

Reklama