Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 1

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (93)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Další dílo, které je podhodnocené proto, že tu někdo musí zaujímat nějakou pózu á la One Direction stinks... Opravdu povedený film o momentálně nejpopulárnějším boybandu, vizuálně nádherný, ve 3D je to zážitek. Navíc One Direction jako superhrdinové - supernápad! Dav zpívajících fanynek v kině člověka prostě strhne a cestou z kina už se slyšíte, jak pobrukujete: "And we dance all night to the best song eveeer.." Z mého pohledu skvělý film, o opravdu talentovaných klucích (teda ten Liam má ale rozsah), který nemusí nutně zaujmout jen fanynky či fanoušky, ale i obyčejného člověka, který by zrovna potřeboval naladit na veselejší strunku. Tihle britští kluci to umí. PS: Nejvtipnější je, že ČSFD a IMDb opět ztroskotává na bídném filtru uživatelů, takže hodnocení stojí za prd. Rotten Tomatoes je rozhodně se svými 65%/76% objektivnější. http://www.rottentomatoes.com/m/this_is_us/ ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

Tak musím přiznat, že to bylo lepší než jsem čekala. Brečících maminek a fake dialogů je tam i tak přehršel, ale na druhou stranu dokument (i když rychle) shrnul, jak vlastně kapela vznikla a pak ji sleduje během evropského i světového tour. Druhou část filmu tvoří koncertní vystoupení, za ty palec nahoru. Akorát škoda, že letošní hit Best song ever zazní až jen během závěrečných titulků. A ať už máte kapelu rádi či ne, stejně musíte klukům uznat, že jim vlastně ani není co závidět. Na co miliony liber, když si nemůžete pak dojít ani do obchodu aniž by Vám šílené fanynky skoro neutrhly ucho? Ty davové scény s tisíci fanoušků mi skoro až vyrazily dech jak byly děsivé. Ale i tak jsou samotní kluci vtipní a sympatičtí (a ten jejich britský přízvuk!!) a já doufám, že jim to ještě nějaký ten rok vydrží. Hater's gonna hate. ()

Reklama

AndieSpark 

všechny recenze uživatele

Já tyhle kluky už od jejich začátků v X Factoru zbožňuju, a dost mě mrzí 'odpady' některých uživatelů bez toho, aniž by se na film podívali. Ale co, závistivci vždycky budou, to člověk nezmění. Myslím si, že film skvěle zachytil, jak se z 5 normálních kluků stalo světové šílenství, ale co hlavně, tak to, že se slávou nezměnili. Že jsou to pořád ti normální kluci, kteří si nic nemusí dokazovat, nebo se povyšovat nad ostatní. Kluci, kteří věnují celý výdělek na singlu dětem v Africe (100 000 000 LIBER), kluci, kteří pořád dávají najevo svým fanynkám jejich lásku a vděčnost za to, co pro ně všechno udělaly. Tohle si nemyslím, že by se dalo říci o mnoha dnešních celebritách. SO STOP THE HATE AND GET A LIFE PLEASE ;) ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Co o tom říci? Někdo je chorobně nesnáší, někdo je bere jako modlu (to spíše ty directionerky) a někdo jako já vidí partu rádoby kluků, který mají dobrý písničky a někdy si je i zazpívá. Ovšem názor na tuto skupinu by neměl měnit povahu a postoj k dokumentu, který není nijak extra zvláštní. - 3/10 - ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

One Direction? Kdo to je? Najel jsem na You Tube a nějak mě to nenadchlo. O tomhle Boybandu jsem vůbec nic nevěděl. Když už jsem je, ale promítal tak jsem si řekl, že nemám co ztratit a vůbec nelituji. Ve 3D to mělo své kouzlo a krom docela fajn písniček jsem se i pobavil. Když vidím jak tu vyčnívají odpady tak věřím, že většina těch lidí "kluků" si ani nekoupila lístek. Nechce se mi věřit, že by někdo vyhodil ne zrovna malé vstupné kvůli skupině, kterou nemusí. Jednoznačně z toho cítím závist. Vlastnost, která nám Čechům je tolik blízká. I takový filmový velikán jako je Martin Scorsese nemá problém říci, že je fanda téhle party kluků. Fanda ze mě asi nebude, ale těch 92 minut s nima bylo nečekaně příjemně pozitivní. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Současně s premiérou filmu byla na trh uvedena také nová voňavka kapely. (Sel.Miley)
  • Natáčení probíhalo v Tokyu, New Yorku a O2 Areně v Londýně. (Cheeker)

Reklama

Reklama