Reklama

Reklama

Cristiano Ronaldo

  • Velká Británie Cristiano Ronaldo: The Boy that had a Dream
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2007, 72 min

Obsahy(1)

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo je hráč s neobvyklým nadáním. Má výjimečné schopnosti, je rychlý, agilní a silný. Má veškeré vlastnosti, které potřebuje dokonalý fotbalista a Ronaldo nás v tomto nezklame. Ronaldo je fotbalovým mágem dnešní doby, který dokáže předvést své triky takovou neuvěřitelnou rychlostí, s jakou se diváci nesetkali od dob Pelého a Maradony. Jeho atraktivní hra je spojena s dokonalou schopností okamžitě řešit danou situaci, což z něho činí nebezpečného soupeře. Toto DVD sleduje život Cristiana Ronalda od počátku jeho kariéry až po dnešní dny. Můžeme shlédnout reportáže s jeho trenéry, přáteli a můžeme se stát svědky okamžiků života, které byly dosud skryté před veřejností. Abychom si mohli udělat co nejdokonalejší představu o této fotbalové hvězdě, tvůrci filmu oslovili v reportážích následující osoby: Louis Felipe Scolari, Sir Alex Ferguson, Louis Figo a v neposlední řadě Wayne Rooney a tak můžeme pomocí jiných fotbalových odborníků poznat Cristiana Ronalda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Byl to bystrý kluk, ale nerad se učil." Takže vždy řádně nagelovaný CR7, dříve Včelička a ještě dříve Uplakánek, byl chudý, hodný, velkorysý, laskavý a skromný kluk? Chápu.Těžko by asi propagační film mohl tvrdit něco jiného. Takže jsme si prošli jeho fotbalovou cestu od FC Adorinha, přes CD Nacional a Sporting Lisabon do Manchesteru United a já jsem šťastný, že někde na světě ještě existuje místo, na kterém se talent může prosadit i bez uplácení. Uznávám Ronaldovy kvality a sdílím i jeho touhu po vítězství, ale tady mi paradoxně nejvíc chyběl fotbal. Prostě se víc mluvilo než hrálo a mě u sportovních dokumentů daleko víc vyhovuje, když se pořád hraje a mluvené slovo pouze doprovází hru. ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Celý dokument sa dal ešte donedávna zhliadnuť na Youtube.O žiadnych vážnych faktických chybách neviem,film dokumentuje Ronaldov profesionálny a zčasti aj rodinný život tak,ako ho uvádza väčšina dostupných zdrojov.Nevedela som,že je v databáze,inak by som ho ohodnotila už dávno.Cristiano Ronaldo je hráč mimoriadnych kvalít,naprosto oddaný tomu,čo robí.Odkedy kope za môj milovaný klub,som naprosto oddaná ja jemu. ()

Cristiana 

všechny recenze uživatele

Videla som všetky dostupné dokumentárne filmy o futbale,futbalistoch a vôbec o športe ako takom,takže mám čo porovnávať a preto s kľudným svedomím vyhlasujem,že práve tento dokument sa radí k tým najlepším,aké kedy boli natočené.Dokonca si dovolím tvrdiť,že je tak o dve-tri triedy lepší,než Ronaldo z roku 2015,ktorému predchádzala okázalá reklama a povedzme si úprimne,,,,,nič moc.Toto je naprosto dokonale vyvážený športový dokument o mužovi,ktorého pokora,oddanosť futbalu a láska k rodine doslova vyráža dych. ()

wafc 

všechny recenze uživatele

Neskutečně moc faktickejch chyb, polopravd a nevysvětlených věcí. Trochu mi to přípomínalo Sládkův volební program. ()

Deryll 

všechny recenze uživatele

Sogo a Wafc...díky chlapi lépe bych to nevystihl....PS:ach,ano dělám to hlavně proto abych tě nasral Pinkere:D:D ()

BloodMax 

všechny recenze uživatele

Dokument o Ronaldovi je povedený, ale pár much má, každopádně patří mezi ty lepší sportovní dokumenty :-) Můj nejoblíbenější hráč, Messi je fajn, ale Ronaldo je prostě lepší :-D ()

3mates33 

všechny recenze uživatele

Nepozerám nejako extra futbal a je mi u riti kto je najlepší. Ale tento dokument je skvelé vykreslenie a pocta tomuto skvelému futbalistovi. ()

1V4N 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý dokument o chlapcovi, ktorý mal sen a húževnato si išiel za ním. Ronaldo je najlepším futbalistom sveta a zaslúži si mať dokument, kde diváci nahliadnu do detských čias tohto borca. ()

Vassa91 

všechny recenze uživatele

Hodnocení by bylo horší, ale chtěl jsem to trochu "znormálnit", protože spousta lidí evidentně poslala objektivitu na dovolenou. Nicméně film je spíše takové PROMO, kde člověk žádné chyby nenajde, ale o vyjímečnosti a nějakém extrakvalitním zpracování se taky hovořit nedá. Ale sklaním fanouškům CR7 se to jistě bude líbit:-) ()

Reklama

Reklama