Reklama

Reklama

T2 Trainspotting

  • Velká Británie T2 Trainspotting (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Na počátku byla příležitost... a pak přišla zrada. Uplynulo dvacet let. Mnohé se změnilo, ale stejně tak zůstalo mnohé při starém. Mark Renton (Ewan McGregor) se vrací na jediné místo, které mu kdy bylo domovem. Čekají tu na něj: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) a Begbie (Robert Carlyle). Očekávají ho i další staří známí: smutek, ztráta, radost, pomsta, nenávist, přátelství, láska, touha, strach, výčitky, heroin, sebedestrukce a smrtelné nebezpečí, ti všichni stojí ve frontě, aby ho uvítali a společně to všichni naplno rozjeli. (Falcon)

(více)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Trainspotting 2 potvrzen

Trainspotting 2 potvrzen

06.12.2015

Danny Boyle (Sunshine) vypustil do kin Stevea Jobse a začíná se soustředit na svůj další projekt, pokračování Trainspottingu. Dlouho se předpokládalo, že půjde o adaptaci knižního sequelu od Irvinea… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Reklama

Reklama