Reklama

Reklama

Chelsea 1905-2005

  • Česko Chelsea 1905 - 2005: Stoleté výročí (více)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2005, 110 min

Obsahy(1)

Rok 2005 byl podstatným mezníkem v historii Chelsea FC, v tu dobu slavilo mužstvo stoleté narozeniny. Po slabém začátku vstoupil tým v roce 1905 do druhé divize, ale když vyhrál v roce 2005 Premier ligu, stal se nejoslavovanějším a nejuznávanějším fotbalovým mužstvem na světě. Sídliště slavného klubu se nachází v nejelegantnější čtvrti Londýna a výkon hráčů na hřišti také odpovídá tomuto ojedinělému stylu.
Na DVD nalezneme vzpomínky Lorda Attenborougha, výběr těch nejzajímavějších záběrů z utkání a reportáže o nejvýznamnějších hráčích za uplynulých sto let. Nalezeme zde rozhovory s legendárními fotbalisty z rozličných období klubu Chelsea, jako jsou: Roy Bentley, Terry Venables, Peter Osgood, Kerry Dixon, Dennis Wise a John Terry.
Prožijte znovu ty nejvíce vzrušující události z historie klubu a okamžiky nejfantastičtějších gólů jeho hráčů. Můžete shlédnout všechny důležité záběry od získání mistrovského titulu v roce 1955 přes vítězství v Poháru FA až po nejnovější úspěchy fotbalových hvězd, které vychoval José Maurinho. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama