Reklama

Reklama

Believe

(seriál)
Trailer
USA, 2014, 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Steven Price

Hrají:

Johnny Sequoyah, Jake McLaughlin, Jamie Chung, Kyle MacLachlan, Delroy Lindo, Katie McClellan, Kerry Condon, Matthew Rauch, Trieste Kelly Dunn, Rami Malek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Levitace, telekineze, schopnost ovládat přírodu a dokonce i předpovídání budoucnosti... Všechny tyhle schopnosti má Bo od svých dvou let a i když jim nerozumí ani je zatím neumí pořádně kontrolovat, tak je má a musí se nimi naučit žít.
Zatím ji ochraňovala malá skupina lidí známá pod jménem "True Believers". Jenže teď, když Bo dosáhla věku deseti let, jsou její schopnosti ještě silnější a ještě nebezpečnější než kdy dřív. Proto se "věřící" obrátili na jediného člověka, který by se mohl ujmout role jejího ochránce na plný úvazek. Je jím Tate. Tate byl dosud neoprávněně uvězněn a moc se na tuto nabídku netváří. Jenže když uvidí, co Bo všechno dokáže, nechá se přesvědčit a jejich pouť započne. Musí být stále na cestě, aby ji dokázal ochránit před zlem, které touží po jejím daru... (Zdroj: http://www.serialzone.cz/) (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Po pilote si nie som isty ci je to dobre alebo nie. Minimalne je to zaujimave. Klise mi nevadi ale musi byt dobre spravene a spravne vyuzite. Tu je to zatial priemer. Herci su sympaticky, ohromny plus je mala Bo, ktora zatial na rozdiel od inych rovesnikov v serialoch nie je napresdrzku. Teda je, ale z inych dovodov. :-D Zatial zabavne, s par hlaskami ale velmi priemernou akciou. Uvidime co z toho bude. Potencial to ma ale zatial sa nejako neprejavuje

iamek

iamek (hodnocení, recenze)

jaytothezee

Ta mala holka je jedna z malda detskych roli, ktere mi vylozene neleze na nervy. Treba ten mladej v TWD je na zabiti od prvni rady.

jaytothezee

jaytothezee (hodnocení, recenze)

Velmi neprirodzene spravanie sa postav. "Ochranca" hra ako ochotnik, mala je sympaticka. Ako uz bolo spomenute klise, za klise. Story line zatial dost zvlastna, z kamery citit Cuarona, ale aj Abramsa a jeho neustale naklananie. Strih tiez velmi zvlastny. Som zvedavy ako sa to rozbehne.

na příspěvěk reagoval iamek

iamek

iamek (hodnocení, recenze)

Ale jo pilot usel. Akorat scena v nemocnici se skrini byla kapanek dementni, ale dam tomu sanci.

Brousitch

Brousitch (hodnocení, recenze)

Potom, co to mělo potřebu třikrát vysvětlit, že "Senga" je opakem "Agnes", jsem věděl, že to bude seriál pro náročného diváka a vypnul jsem to.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Tak pilot se mi líbil a utekl jak voda, otázkou je, jakým směrem se to bude dál vyvíjet. Dívčí představitelka hraje sympaticky (řekl bych že téměř jak dospělá), její ochránce mi nevadí (se divím, že po smrti Andyho ze Spartaca nedostal jeho roli jako náhrada zrovna on... příjdou mi jak bráchové). Trochu klišé, jakože po nich jdou ozbrojení killeři, ale naše parta hyc nedá zbraň ani našemu ochráncovi, protože naše parta jsou přece ti dobří... co na tom , že naše hrdinka je tak důležitá pro celý svět. OMG. Rvaček tam snad moc nebude, přišli mi trochu odfláklé a ženské killerce její drsnou pózu nežeru. Jsem zvědavý na další díly, co z toho vykoumají.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Tak zatím mi na tomhle "Beyond: Two Souls" bohužel připadají nejzajímavější slavná jména, která jsou pod ním podepsána. Snad se to dále rozvine do trochu překvapivějších směrů.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Fúha, to vyzerá zaujímavo. Cuarón a seriál, a ešte s takouto tematikou. Hm, no, nechám sa prekvapiť, ale očakávam kvalitku :D

Reklama

Reklama