Reklama

Reklama

Atlantic Rim – Útok z moře

  • USA Atlantic Rim (více)

Co se děje v Mexickém zálivu? Postupně mizí ropná plošina i ponorka. Do hlubin oceánu jsou spuštěni roboti, kteří jsou řízeni speciálně vycvičenými vojáky, aby tuto záhadu prozkoumali. (TV Barrandov)

Recenze (34)

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Svět je na pokraji záhuby. Z hlubin Atlantického oceánu se vynořují nestvůry. Lidstvo mohou zachránit gigantičtí roboti, které jsou řízeny speciálně vycvičenými vojáky. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Von se ani del Toro moc nevytáhl, ale tohle je i na Asylum silný kafíčko. Ohromně nucený plagiát každým záběrem křičí "naletěls, debile!" a buď už postrádá tradičně mamutí porci nechtěného humoru, nebo jí naopak má takové množství, že to průměrný pozemšťan není schopen pobrat. Graham Greene, kdysi tančící s vlky, by na tohle bebíčko potřeboval náplast o rozloze Bangladéše. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

ATLANTIC RIŤ je ďalšou skvelou, epickou, neuveriteľne úžasnou a dokonalou peckou spoločnosti s (mo)mentálnym obmedzením, The Asylum. Ale aspoň, že sa bavia oni. To, že sa my bavíme tiež, je jednoznačné. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu se dá říct jediné - no do háje! Neřeknu, Asylum mám rád jako recesisty, ale tohle... Film, kde je práce s fantazií více, než dění na obrazovce. Bohužel ne ve smyslu, ve kterém by to mohlo být myšleno. Výtvor od Asylum parazitující na známém filmu Pacific Rim a taktéž sebedestruktivní tragédie. Ať už šlo o boj s nestvůrou, kde bylo z každého velice špatně zanimovaného a často opakovaného 3D záběru ukázáno sotva co do vteřiny, či se celý děj ubíral tak logickou cestou, že se černý hlavní hrdina byl schopen v hořícím baráku (kde ohně ani dýmu viděti nebylo) dlouze vykecávat s osobou, jenž měl původně zachránit. Neberu v potaz ani obrovské bitevní roboty, jejichž nová technologie propojení mysli (vč. cítění veškeré „bolesti“ robota) se ukázala být dost zbytečná k faktu, že piloti stejně zůstávali uvnitř a taktéž stále občas zmáčkli nějaké to tlačítko. Jedna z většiny námětových hovadin, která z tohoto filmu dělá jeden z největších exkrementů, který jsem měl kdy tu čest vidět. A to je co říct. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

to mě poser vole aneb aby tě pes jebal do nohy....Pacifik rim právě dostal Oscara za nejlepší film všech dob.." aktivuju modrýho boota...ok..blížím se ke 490 metrům...Můj boot se deaktivoval..v pohodě Tracy???".... a spoustu dalších neuvěřitelných hlášek právě nyní na tv Barrandov...tlak se zvedá exponenciálně, tudíž jsme v prdeli, protože ani jeden z vás kreténů to neumí vyslovit..je to tu samý lodní vrak, navíc všechny rozbité na šrot...kristovanoha, ještě že mám v sobě 6 piv...............moje hodnocení = 0 z 10. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

David Chokachi vo svojej dalsej "kultovke",na ktoru sa nezabuda,"skvele dialogy,triky,herci",jednoducho povedane katastrofa na celej ciare,ale za snahu si to zasluzi aspon hviezdicku...:-) ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Pacific rim jsem neviděl a do tohodle jsem šel, protože jsem se rozhodl kouknout na další kousek od Asyla. Imu, nebylo to až tak špatné. Námět blbý až běda, někdy si herci srali do huby, ale koukatelné to bylo a dokonce i některé efekty se jim povedly. 9% ne, viděl bych to okolo 35%. ()

megan017 odpad!

všechny recenze uživatele

I když trailer vypadal dobře, tak jsem se vůbec nenapálila. Už jen značka Asylum říká, že tohle nebude kvalitní film a budete brečet, smát se a zvracet do poslední minuty. Nejkrásnější část těchto filmu jsou především závěrečné titulky. Plagiátorsví je jedna věc, ale prznění druhá věc. To je jakoby Pacific Rim znásilnili tlustým ostnatým drátem. Na to, že efekty jsou jako z videohry, kterou navrhoval nějak mentál s třesavkou, už jsem si zvykla, ale proboha ty postavy! Proč si aspoň jednou nedají záležet a nezaplatil si aspoň jednoho pořádného herce! Proč si neustále vodí schizofreniky z nejbližší cvokárny? Film byl přímo sadistký vůči divákovy" Tak, a mám tě ty hajzle! To máš za to, že cumíš na ty vysokorozpočtové filmy! "Kamera ani nemluvím, stále padá do ústraní, zaměřuje detaily, které jsou platné jako stěrače na ponorku, s těmi efekty to vizuálně vypadají ještě lacinější. Scénář psala nejspíš šilená opice na psychofarmacích, protože tohle prostě ne. Asylum prostě dokáže připravit ten nejhorší filmový zážitek a je na to hrdé. ()

Arccos odpad!

všechny recenze uživatele

Tyvole, tyvole, tyvole! Po náhodném zhlédnutí nemám slov, kromě jednoho: D E M E N C E. Opravdu není možné označit cokoliv na tomto filmu nějakým jiným výrazem. Cokoliv. Až mi někdo zase řekne, že nejhorší filmy točil Ed Wood, ukážu mu tohle. Na druhou stranu je Atlantic Rim tak špatný, až je zábavný. Svolejte kamarády, otevřete si pivko a pusťte si to. ()

mojma79 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je "neco" hodne TV Barrandov! Takze vubec nic! Fakt nic! Za co 8%? ... 1 % za nesahej na me! 1% za "kde je ten empik z klicema! 1% ten empik se vrati! 1% to je ten empik! 1% prezident USA schvalil atomovy utok! 1% prezident USA nesmi schvalit atomovy utok na uzemi USA! ... jsem na 6 % takze 2% za uzasne herecke ... komicke ... tragicke ... na hovno vykony??? Nebo za uzasne fraze??? Nebo za uzasne efekty??? Toto nesmi uz nikdy nikdo nikde videt! NIKDY! ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen dva dny po Pacific Rimu a bez podívání se sem ani nedokážu říct, který film byl který. Tohle nabízí skoro stejně strhující příběh, neustálou akci, hluboké emoce a chytře vymyšlená monstra. Graham Greene je extrémně sympatický protagonista, možná i kvalitnější než Charlie Hunman a jeho hlášky jako "To je toho, já spal s holkama všech svých kamarádů." pohladí po srdíčku a utkví v člověku na dlouho. Kolem a kolem další vydařená produkce Asylum, která stojí za to. Naštěstí to nebyl další ohavný brak parazitující na lepším filmu, s dementním příběhem, ohavným CGI, trapnými roboty, útrpnými hereckými výkony, příběhem, který se vleče a sotva dává smysl a s hlavní postavou, které většinu času přejete krutou smrt. Protože to by byla škoda, kdyby to tak bylo. Naštěstí ale není. Ne-e. Rozhodně ne. ()

gu-staff 

všechny recenze uživatele

Majstštych studia Asylum. Ti, kdo ohrnovali rypák na Pacific Rim, by měli tenhle spektákl vidět povinně. Potom už by si pouštěli Del Torův originál každý den, přičemž by si každejch deset minut otírali smetánku z dařbujána. Celý je to prostě...Holý Shit! To se ani nedá popsat. Je to fyzická bolest. Jako kdyby Magnusek natočil dalšího Terminátora. Ve zkratce: Režie - nekonala se. Scénář - evidentně ho sepsala nějaká babička z domovu pro seniory v Louňovicích poté, co si konopnou mast místo na kolena namazala na dásně. Její stejně chybující sestřenice potom vyrobila efekty. Na Commodoru 64. Herecký výkony - něco jako když se Zeman snaží hrát na prezidenta. Akční je to asi jako dokumentární film o usínání lenochoda. Nebo přímej přenos šnečích sprintů. Normálně jsem se modlil, aby už byla další reklama, protože i pohled na prdel v bílejch kalhotách, postrádající červenou ozdobu díky vložce, která vysaje i Mácháč, bylo proti tomuhle na Oskara v kategorii krátký film. Odpad tomu nedám, páč to není od Magnuska, ale považuju se za vynikajícího borce, protože jsem to dokoukal skoro do konce. Scény, kdy se skupina pěti marinjáků snaží zabít neskutečně nepovedenou monstr-wannabe-Kaiju pomocí automatickejch pušek (což je ekvivalent toho, když se snažíte zabít slona plácačkou na mouchy), jsou prostě epický! Nebo když idiot v pseudorobotu uklouzne a laserem místo ještěra trefí hotel, přičemž ho celej rozmrdá a řekne "jejda"...to jsou momenty, který mě budou budit ze spánku. ()

cortez odpad!

všechny recenze uživatele

Co je moc to je moc. Já nevěděl jestli brečet nebo se smát. Více marný a trapný film jsem dlouho neviděl. A slovo viděl je značně přehnané, neb jsem viděl asi 15 minut filmu a i za to se proklínám. A ty herecké "výkony".... jaaaj. No, ani jsem netušil, že něco takového můžou vysílat v TV. To by mělo být i pod jejich úroveň... na druhou stranu, pokud třeba TV dostává placeno za to, že vypustí do éteru takovou spraseninu, tak asi jo, prachy jsou prachy, bohužel. Pokud by bylo horší hodnocení než odpad!, dám ho dvakrát:) ()

Reklama

Reklama