Reklama

Reklama

Já a robot

(seriál)
  • USA Almost Human
Trailer 3
USA, (2013–2014), 9 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hrají:

Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor, Anthony Konechny, Darren E. Scott, Garfield Wilson, Hiro Kanagawa (více)
(další profese)

Epizody(13)

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)

Recenze uživatele Mii k tomuto seriálu (1)

Já a robot (2013) 

Zatím dám tři hvězdy, možná to časem zvednu, uvidím. Je pravda, že Almost Human je kombinace snad všech možných sci-fi co existuje. Podobnost z Blade Runnerem, Minority Reportem a Ghost In The Shell je občast až do oka bijící. Ale líbí se mi, že seriálový svět momentálně nic podobného nenabízí a vlastně si ani nepamatuji, že by někdy nabízel. Cyberpunkovej krimi seriál. Jestli někdo někdy sledoval úžasné anime Ghost In The Shell, u tohohle bude slintat - vskutku jako kdyby ho někdo přetočil do hrané podoby. Hlavně žánr cyberpunku patří mezi moje nejmilovanější (pak tam ještě patří postapokalyptické věci a superhrdinové). Postava hlavního hrdiny je sice kombinací všech možných klišé co existují, ale to mi taky nevadí, Karl Urban je neokoukanej, po Star Treku a Dreddovy jasně dokázal, že hrát ve sci-fi mu prostě jde a hlavně neni žádnej mladoučkej hezounskej frajírek, což je hrozně fajn. Jediné co mě mrzí, je fakt, že příběh je šíleně "nemastej, neslanej". Doufám, že se časem zlepší a seriál si konečně pořádně užiju a nebudu ho mít jenom jako kulisu při cvičení. ()

Reklama

Reklama