Reklama

Reklama

Já a robot

(seriál)
  • USA Almost Human
Trailer 5
USA, (2013–2014), 9 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hrají:

Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor, Anthony Konechny, Darren E. Scott, Garfield Wilson, Hiro Kanagawa (více)
(další profese)

Epizody(13)

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)

Recenze uživatele Pavlínka9 k tomuto seriálu (1)

Já a robot (2013) 

Já jsem se velice příjemně bavila :) Urba i Ealy jsou pro mě ohromní Fešáci a mít je pohromadě v jednom seriálu...hmmm... ňam :) :) Byla to opravdu podívaná :) Pohled na né příliš vzdálenou budoucnost a to, jak technologie ovládne svět - nepřišlo mi to až zbytečně "přepí*ené" a byla to velice příjemná změna :) Vidět ty možnosti - jak ze strany policie a ochranných složek, tak celkové zahrnutí do běžného života :) Věčné popichování ústřední dvojice, kdy mě nejvíce pobavily dva díly - kdy tam byl Dorian (DRN) dvakrát a když byl energetický kolaps a nebyl plně nabit a projevovalo se to na jeho veškerých funkcích :) Fakt jsem byla spokojena. Na seriál jsem začala koukat již ve chvíli, kdy jsem věděla, že je zrušen, tudíž jsem pak zbytečně nebyla zklamaná...bylo toho dost, ale myslím si, že by je ještě jedna série nezabila :) :) ()

Reklama

Reklama