Reklama

Reklama

Já a robot

(seriál)
  • USA Almost Human
Trailer 4
USA, (2013–2014), 9 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hrají:

Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor, Anthony Konechny, Darren E. Scott, Garfield Wilson, Hiro Kanagawa (více)
(další profese)

Epizody(13)

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)

Recenze uživatele Spooner k tomuto seriálu (1)

Já a robot (2013) 

1. série: Ano, očekávané sci-fi z produkce J. J. Abramse je ve své první řadě "jen" epizodní kriminálkou, což ale v tomto případě vůbec nevadí. Místní sci-fi svět si totiž bere inspiraci z těch největších klasik žánru a dělá tak všem fandům sci-fi obrovskou radost. Nápadů je zde dost, příběh nás zavede do různých zákoutí tohoto rozmanitého světa a divák se nemůže dočkat, s jakou zajímavou vychytávkou budoucnosti přijdou tvůrci příště. Karl Urban tu sice hraje v podstatě jen hláškující verzi Dredda. S překvapivě sympatickým Michaelem Ealym ale tvoří jednu z nejsehranějších dvojic letošní sezóny a kdykoliv se drsný detektiv Kennex dostane se svým robotím parťákem do slovní konfrontace, tak je o zábavu a hlášky postaráno.Je proto škoda, že celá série působí trošku jako intro k mnohem natřískanější druhé řadě, kde by se daly všechny načrtnuté zápletky pořádně do pohybu. Ve výsledku bude Wymana tento krok asi dost mrzet. 70% ()

Reklama

Reklama