Reklama

Reklama

Já a robot

(seriál)
  • USA Almost Human
Trailer 5
USA, (2013–2014), 9 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hrají:

Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor, Anthony Konechny, Darren E. Scott, Garfield Wilson, Hiro Kanagawa (více)
(další profese)

Epizody(13)

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)

Recenze (194)

RADX1 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po osmém dílu. Celý seriál zatím doprovází poměrně dobře vyšperkované technikum a sci-fi efektů je zde stále celkem dost. Příběhově je to už ale horší. Chybí mi zde nějaká hlavní příběhová linie která by většinu dílů stmelovala do celku. Ta byla mírně naznačena v prvních pár dílech a pak nic. Již teď začíná být otravné sledovat problémy Kennexova robotického kolegy, které na mne působí jen jako až moc obyčejná vata. Pokud se neobjeví nějaká výraznější příběhová linie mezi dalšími díly, tak s tímto seriálem končím - začíná to být nuda, aneb "na jedno brdo". A ani ony perfektní efekty to nezachrání. Epizodické podání mě tu prostě nebere. ()

Ejbi 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí dostupných 8 častí dávam 3*. Má to potenciál, dobre sa na to pozerá, hlavná dvojka je sympatická, ale chýbajú časti, ktoré by nadväzovali na v pilote načrtnutý príbeh. Zatiaľ ide len o jednorázové epizódy, so zápletkou a jej následným vyriešením. Snáď sa dočkáme nabehnutia na ten pravý príbeh. ()

Turtle 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to je osvěžující. Víceméně typivká kriminálka zasazená do blízké budoucnosti kde nové technologie skýtají zločincům netušené možnosti. Má to většinou příjemné tempo a víceméně standardní zápletky co ve vodách kriminálek nenadchnou ale ani neurazí. Plusem je dobrá dynamika ústřední dvojice. Jen škoda té stereotypnosti a mělkosti sci-fi prvku. ()

kamic 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý krimi seriál s uvěřitelnou představou "běžné" kriminality za 30 let. Všechny případy jsou nějak spojeny s všeprolínajícím hi-tech vybavením dostupným stejně běžně, jako dnes vozíky v hypermarketu. Možná mají tvůrci i nějaké ambice varovat před tímto nezadržitelným technickým rozvojem, ale hlavní je diváky zaujmout. A to se daří nejen po technické, ale i po příběhové stránce. Proč ale především netrpělivě čekám na každý další díl je stále se rozvíjející vztah detektiva Kennexe a androida Doriana, který tvůrci pojali velmi vtipně a jejich dialogy patří mezi hlavní plusy celého seriálu. Hodnotím po 13. dílu a věřím, že 2. série nám nebude odepřena. ()

cien 

všechny recenze uživatele

Dobrá sci-fi oddychovka, ale po pěti dílech končím, samotné případy jsou fajn, avšak by tomu prospěla trvalejší dějová linka. Karlu Urbanovi přeji víc takových seriálových (spíš filmových) rolí, jako drsňák je cool, ale ostatní mě moc nepřesvědčili, i když moc pěkně se dívalo na Minku Kelly..:-) ()

MayB2 

všechny recenze uživatele

Jak je všechno relativní! Před pár lety bychom na všechny ty vizuální hračičky zírali s otevřenou pusou... Bohužel scifi složka mi nepřipadá konzistentní – proč je něco ohromně moderní a něco stejné jako dnes? Nejhorší je ovšem kolísavá a dost pochybná kvalita příběhu, to žádné triky nezakryjí. Co vypadalo v prvním díle jako slibná line propojující děj jednotlivých epizod, mizí někde ve vzduchoprázdnu a zjevuje se to až ke konci série a mezi tím se jinak celkem sympatičtí poldové patlají s banálními případy. ()

Aerilynn 

všechny recenze uživatele

Seriál, co mě zaujal už prvním dílem, měl skvěle našlápnuto. Škoda jen, že se tvůrci rozhodli načrtnutou linii z prvního dílu ignorovat a co díl to něco jiného. Ale herecké výkony úžasné a chemie mezi Karlem a Michaelem je úžasná. A stále mě bude i mrzet, že seriál nedostal druhou řadu, jenže za zrušení si zkrátka můžou tvůrci sami... ()

maestrum 

všechny recenze uživatele

Škoda ukončení. Po delší době jsem se u scifi seriálu bavil a musím vzpomenout i velice dobré efekty, které si s ničím nezadají s filmy. ()

Milsa 

všechny recenze uživatele

Zjavne nedokončený seriál. Hoci len jedna séria, ale zopár nezodpovedaných otázok sa našlo. Napr., čo je stena? Dá sa to odhadnúť, ale čo tvorca XRN? Toto je rozhodne nedokončené. Seriál je inak zaujímavo podaný, keďže každý policajt pracuje so svojím robotom a je vidieť, že tvorcovia si dali záležať. Ale rozhodne seriál s nevyužitým potenciálom, ktorý u mňa za mnohé nedoriešené veci stratil tú poslednú hviezdičku. ()

tonysawer 

všechny recenze uživatele

V prostředních částech scénáristi trochu pokulhávají v logice, ale ústřední dvojice celý seriál skvěle drží. Poslední asi tři díly jsou skvělé a dodnes mě mrzí, že nevznikla druhá řada. Poté následoval Altered Carbon, který tenhle seriál trochu nahradil, ale stejně... přál bych si pokračování. ()

Reklama

Reklama