Reklama

Reklama

Já a robot

(seriál)
  • USA Almost Human
Trailer 1
USA, (2013–2014), 9 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hrají:

Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor, Anthony Konechny, Darren E. Scott, Garfield Wilson, Hiro Kanagawa (více)
(další profese)

Epizody(13)

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)

Recenze (194)

Saiffer 

všechny recenze uživatele

Prvých 7 častí: Karl Urban hrá dobre. Aj jeho parťák Michael Ealy hrá dobre. Aj ich rozhovory miešajú správnu atmosféru "buddy comedy". Aj námet je super. Ale všetko ostatné (hlavne dialógy) je určené pre nástročných. Snažil som sa tomu dať šancu, ale po 7. časti som to vzdal. Namiesto (očakávaného) scifi skvostu len ďalší seriál pre nenáročného diváka. Preto asi aj skončil po prvej sezóne. ()

Lastsurvivor 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že lidé od FOX mají jakési úchylné potěšení z rušení nadějných sci-fi seriálů. Tento počin mě zaujal především dokonalostí triků, u seriálu dosud neviděnou, a vcelku dost originálními vychytávkami z nedaleké budoucnosti. ()

nemer 

všechny recenze uživatele

Typicky americký, klišoidní brak, nehezky šablonovité postavy i předvídatelný děj. S hrůzou a vypětím sil jsem se dodívala na jeden díl a bohatě mi to stačilo. Neumístění směr odpad lze přičíst pouze mé aktuálně dobré náladě :) Přesně ten typ sci-fi, jak si představuju, že sci-fi vypadat nemá. ()

Richi007 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu ještě trochu času. Po prvních dvou dílech jsem velice překvapen a musím uznat, že jsem se předtím bál, že to bude další sci-fi kaše, která stěží skončí uzavřenou první sérií. Uvidíme, jak amíci budou sledovanost a zda se udrží, ale za mě rozhodně zatím perfektní. Jen tak dál udržet a hlavně nedávat do dalších dílu romatické scény, řešení životních osudů a bude to fajn. ()

andret 

všechny recenze uživatele

Aaah, to jsem potřeboval. Konečně poctivý sci-fi seriál se vším, co k takovému seriálu patří, skvělý casting, zajímavé postavy a dobrý příběh. A že seriál kopíruje prvky jiných filmů, to je podle mne jen dobře. Napadá mne analogie s koktejlem, samotné složky koktejlu jsou možná samostatně výraznější, ale pokud je smícháte ve vhodném poměru ( a především víte, jaké složky máte použít ), vznikne něco nového a zajímavějšího. To že některé scény připomínají jiné seriály je spíše pocta "starému dobrému sci-fi" něž "sprostou vykrádačkou" . ()

Tomik00 

všechny recenze uživatele

Takže, abychom si to vše shrnuli. Myšlenka seriálu je dána do budoucnosti, kde místo živých kolegů, policajtů máte Androidy. Je to sci-fi seriál, jak má být. V poslední době se ty seriály nějak rozjely. Myslím to v dobrém, Chtělo by to spíše zamakat na těch jednotlivých charakterech, které mi tam občas nesednou. Těším se na další epizody! ()

universal 

všechny recenze uživatele

Po pilotu bych to shrnul. Další díl vidět nemusím. Odradili mne špatné dialogy a strojené, předvídatelné herectví. Ani architektura se nepovedla, přidané třetí světlo u auta mi nepřipadá moc invenční na rok 2048. Vypadá to nablýskaně, ale celé je to z papundeklu. 5/10 - pro televizní diváky. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý. Urban a Ealy to je dvojka která to zatím táhne (viděny tři díly). Partička okolo na dobrý úrovni. Zloduši jsou docela zlí a vynalézaví. Jsem zvědav jak se bude rozvíjet hlavní linie (jestli vůbec). Triky na úrovni. Jestli si to udrží stávající úroveň možná i zvednu hodnocení na maximum. ()

Dajtin 

všechny recenze uživatele

Takže moje hodnotenie bude zahŕňať iba prvé štyri diely, síce nerád hodnotím niečo, čo som nevidel poriadne, ale nemyslím si, že tu nastane nejaká dramatická zmena. Je to v podstate strašné béčkova kriminálka so žánrovo typickými a sterilnými charaktermi. Dej je stále o tom istom a vy už dopredu viete, že tým dvom sa zas nič nestane, čo úplne zabíja atmosféru. Citové vsuvky sú úplne na grc. Začal som to sledovať hlavne kvôli tomu sci-fi zasadeniu, ale to je žalostné nevyužité. Okrem toho som mal počas celej doby pocit, že som toto už niekde videl. ()

Sluti 

všechny recenze uživatele

Seriál si bere z Dicka a Asimova základní myšlenku, aby ji po pár minutách úvodního dílu nekompromisně spláchnul do záchodu. Jestli Vás zajímá vize budoucnosti, ve které se řeší morální a etické problémy soužití lidí s vnímajícími a cítícími formami umělého života (jako např. všude kolem v komentářích hojně zmiňovaný Já, Robot nebo Blade Runner), tak jděte zase dál. Tohle je jen průměrná kriminálka s androidem a Urbanem vizuálně působící jako sestřička filmového Minority Report. Pro mě obrovské zklamání. ()

iL3gAl

všechny recenze uživatele

Trochu to celé vypadá jako směs I, Robot (podobnost detektiva Kennexe a detektiva Spoonera je určitě čistě náhodná), Total Recall a Continuum ale musí se nechat že to byla sázka na jistotu. Možná některé jednotlivé věci jsou už trochu ohrané ale celkově to působí nadupaně a zábavně. Rozhodně na tom byla znát tučná suma investovaných dolarů jak ostatně potvrzuje obsazení a cool future look. Hodnotit po pilotu nelze, nejsem věštec ale kdybych měl ohodnotit pilot tak se rozhodně nemusím stydět za 5 hvězd. Doufejme že to vydrží... ()

Faldicek 

všechny recenze uživatele

Tak už mám též za sebou pilot a zatím jsem spokojen, seriál vypadá více než dobře. Autoři jsou ostřílení matadoři, kteří už mají pár vynikajících kousků za sebou, např. Fringe. Pro mne nejočekávanější seriál letošního podzimu, tak doufám že nezklame... Edit: Tak i druhý díl byl perfektní, doufejme tedy, že si celý seriál udrží kvalitu. Rozhodně to nejlepší z letošních novinek... ()

BaHa 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po pěti epizodách: Perfektní scifi přesně pro mě. (Zatím) promyšlená budoucnost, zajímavý příběh, který má perspektivu smysluplného vývoje, sympatické postavy a každopádně důvod se dívat dál. ()

bergeron 

všechny recenze uživatele

Pilot 95 % 1e02 97%. 1e03 99 %..Príjemne prekvapený, že toto scifi tak úšpešne vyrazilo do sveta. Vtipné, Akčné, Stručné, Originálne, a predovšetkým Drsné, a doprevádzané Parádnou elektro muzikou. Karl Urban svoju rolu hrá naozaj výborne. Nedá sa čo vytýkať tomuto seriálu, moje slová potvrdzuje aj IMDB s 8,6 ratingom. ()

magic0 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech ryze pozitivní pocit. Já chci syntetickou duši :-) to by pak byl život :-). Uvidíme kam to bude směřovat a zda autoři dosáhnout toho čeho by dosáhnout měli dle očekávání všech. #22.11.2013 ()

Jardinero 

všechny recenze uživatele

Efekty opravdu jak z filmu, a prave se obavam jestli to na serial neni moc nakladny, nemusel by prezit! ale jinak opravdu jedna z nej novinek tenhle rok. Michael Ealy jako android vyborny. ()

zipS 

všechny recenze uživatele

klesajuuca tendencia.. mam za sebou 5 dielov, zrovna ten zatial posledny ma utvrdil v tom, ze zasa sa premrhava skvely naapad a v podstate aj skveli herci (nemaju co hrat)... lebo scenaristi spia na vavriinoch ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Pilot veľmi fajn, ďaľšie diely sú už iba obyčajnou krimi s pozadím budúcich technológií. Tie nie sú nezaujímavé a graficky dobre spracované, no zbytok je trochu klišé. Musím vyzdvihnúť celkom dobré obsadenie, hlavne Michael Ealy mi robí radosť, no a prekvapilo ma účinkovanie Mackenzie Crooka, toho som vždy chcel vidieť v nejakej vážnejšej roly a doteraz nebola možnosť. Mínusom pre mňa je Minka Kelly. Už sme si zvykli, že producenti radi dávajú "supermodelky" do všemožne neuveriteľných rolí, no táto je k tomu veľmi zlá herečka. Vlastne iba vizuálna ozdôbka, ktorá vás začne po čase srať. / Chýba mi prepracovanejší príbeh, ale keďže sme v prvej sérii, šancu tomu ešte dám. Pri sledovaní ma drži aj elektronická hudba od špičkových producentov ako Chrystal Method, Massive Attack, alebo Amon Tobin, takže si vypočujete pestrú nádielku od breakbeatu, cez electro, dubstep, až po drum&bass. (po ukončení seriálu) Sľubný začiatok - chabí koniec. Celkom sklamanie. ()

dweller 

všechny recenze uživatele

Pilotný diel ma celkom zaujal. Odtiaľ to ide bohužial dole kopcom. Minka Kelly s neustále prblblým úsmevom mi liezla dosť na nervy, vôbec nevie hrať. Lily Taylor tiež veľmi slabá. Väčšinou dosť slabé herecké výkony okrem hlavnej dvojice (aj tí sú priemerní). Skončil som pri epizóde 8, viac už naozaj nemá zmysel. 40% ()

Reklama

Reklama