Reklama

Reklama

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I've seen the horrors we inflict on each other in the name of survival, Colonel. God knows I'm as guilty as anyone. But we're on the brink here, on the edge of an abyss I've stared into before, and I can tell you, having sacrificed the few to save the many more times than I care to admit... eventually, the few becomes the many. The ends don't always justify the means, and if you don't know that by now after everything you've been through, then you're just as bad as Octavia. And we're already lost." ()

Reklama

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Imaginární uzly možná byly rozetnuty, ale i tak je tento další díl důkazem demence celkového seriálu.Tentokrát se v dílu nestalo prakticky nic (resp. nic závažného), kromě nástupu Murphyo, aby byt připraven pro další cliffhangerový showdown. Ale i tak bych řekl, že se jedná zatím o nejzdařilejší počin této série. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě osmé epizody jsem uvažoval i o druhé hvězdičce, ale příliš mě zdeptaly další projevy, které přednesly různé postavy. Šlo sice o pestrou směsici témat ( humanismus, utopie, motivace, patos), ale poslouchat se to nedalo, protože se od pilotního dílu omílá stále dokola totéž. Abby přichází s jedním medicínským úspěchem za druhým a může jedině litovat, že se už neuděluje Nobelova cena v oboru lékařství. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama