Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už je to 97 let, co na Zem naposledy vkročila lidská noha, a proto bylo 100 mladých vysláno na Zem. Komunikace s Archou nefunguje a místo, kde měli přistát, je 20 mil daleko. Na tuto štreku se vydalo 5 odvážných. Ale během cesty zjistí, že na Zemi nejsou sami. (Varan)

Recenze (9)

Milan25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To mě neoslovilo. Puberťácké kvílení v podání třicátníků mi až tak nevadilo, ale ten scénář je tak strašně dramatický, že tomu prostě nejde věřit. A poté, co je týpek probodnut oštěpem, hodit hlášku "we are not alone" mi vyčarovalo úsměv na jinak znuděné tváři. Možná tomu dám šanci, nebylo potřeba zapojit mozek, a těch 40 minut docela uteklo. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina zkušených seriálových harcovníků je doplněna bandou mladistvých nonameů. Po krátkém slibném rozjezdu začne vzvěrat diletantismus tvůrců a brutální nelogičnost děje, provázená odfláknutými detaily (to opravdu ta liána musela být namaskovaný pletený provaz? Navíc tak viditelný... nemohli to radši vyřešit tak, že by opravdu použili provaz i kdyby se tam měl jen tak válet?). Spoustu věcí nebere seriál v potaz: - jak to že nikdo z těch, co celý život žili na vesmírné stanici nemá problém s divokou přírodou, jsou v pohodě i když jednu z nich pokouše přerostlý úhoř. - jak lidé mohli přežít skoro sto let na vesmírné stanici bez zdrojů (žádný asteroid, který by vykutali či tak něco) a ještě s takovým plýtváním (hlavní trest je vyhození z přetlakové komory - to i ve Vodním světě lidi recyklovali). - jak to že delikventů je přesně sto (proč jich není třeba 101) a jak to že jsou prakticky všichni ve stejném věku? Kromě toho se všichni po příletu chovaj jako největší hovada (We´re back bitches!!!) nebo přemoudřelí skauti (holka co má papírovou mapu a bůhví kde se naučila ji používat) ... Po shlédnutí pilotníhu dílu jsem opravdu zvědavý co se bude dít dál: - jestli mne to bude dále vytáčet a vykašlu se na to. - nebo jestli se to zlepší. Dvě hvězdy za to, že tomu ještě dávám naději. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mi to nedalo a musel jsem na tenhle seriál podívat. A mé očekávání se splnilo, máme zde teenage seriál. Ne, že by to mělo znamenat špatný seriál, ale není to nic pro mě. Hudba i přes to, že je velmi dobrá, tak mi do jednotlivých scén nesedí a spíš se mi zdá, že používají songy namísto soundtracku. Nejsem proti, ale aby to dodalo tu pravou atmosféru, použil bych jen jeden song do jednoho dílu a zbytek classic soundtrack, protože pak pro mne ta hudba ztrácí "epičnost". Když se podíváme na herce, není to žádný převrat a jde dost vidět, že to jsou u některých teprv jedny z prvních hereckých rolí. Taky mě dost zaráží logika některých postav.. přistát na radioaktivní půdě a hned pít a skákat do místní řeky? Vypíchl jsem jen tohle, ale bylo toho mnohem víc. Dám avšak seriálu ještě šanci a použiju pořekadlo Podle pilotu nesuď seriál.. :D ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama