Reklama

Reklama

Clarke sa nechce začleniť do spoločnosti v Mount Weather. Finn a Bellamy sú v zajatí jedného z posledných Grounderov v okolí. Archa pristála na Zemi a ľudia si vyšli na prvú zemskú prechádzku. Jed v Octaviinom tele sa rýchlo šíri a Lincolnovi nezostáva nič iné, než ju vziať späť do svojej dediny a nájsť protilátku. (TV Dajto)

Recenze (4)

Script 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle jsem se naposledy cítil, když jsem sledoval Žraločí tornádo... Fandil jsem žralokům. Tohle je fakt hodně přeceněný seriál. Lituji, že jsem ho rozkoukal. Teď to budu muset dotáhnout do konce. ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyl to vůbec špatný začátek. Dozvěděli jsme se více o tajemných "mužích z hor" a o přistání Archy, o Lincolnovi s Octavií a také, že ne všichni ovlivněni radiací vypadají jako lidé. Konečně se nám seriál trochu více usměrnil a podává nám informace pomaleji, ne jako v první sérii. Navíc si také pomalinku připravuje píseček k tomu, co se stane, až se střetnou lidé z vesmíru s lidmi z podzemí, vůbec mi nevadí, že je ten seriál "hloupý", ba naopak, je fajn, že se nemusíme zaobírat fakty, které jsou důležité pro přežití, přeci jen jde o fikci. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama