Reklama

Reklama

Prvních 100 - Série 3

(série)
USA, 2016, 11 h 24 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hudba:

Tree Adams

Hrají:

Eliza Taylor, Paige Turco, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Devon Bostick, Christopher Larkin, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Lindsey Morgan (více)
(další profese)

Epizody(16)

Recenze (12)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"LONG LIVE THE KING!" -------------- Doteraz mi hlava nebere tú perfektnú transformáciu z veľmi slabej prvej série na dokonalú druhú a teraz nemenej zaujímavú tretiu. V trojke sa otvorilo množstvo rozličných príbehových liniek, ale hlavne sa uzatvorili niektoré, mne osobne nesympatické, ako napr. City of Light, čo mi dalo obrovskú vieru do štvrtej série. Monty so svojím chladným, bezemočným a hlavne RACIONÁLNYM konaním sa stal rozhodne najlepším článkom série, rovnako ako aj Clarke so svojím sexy spoločenským statusom - Commander of Death. Jediná drobná, dá sa povedať výhrada, je voči Ice Nation, keďže počas série boli prezentovaní ako obrovská hrozba, pričom sa jej takmer vôbec nevenovalo a ako tak pozerám na prvé epizódy 4. série, zrejme to tak aj zostane. Na margo Ice Nation, konečne kráľ aj vyzerá ako kráľ a nie ako nejaký náhodný vyziabnutý vandrák. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda! Už se těším na čtvrtou sérii. Ve třetí řadě se tvůrci opravdu překonali a vytvořili dílo, které má barvu, tvar, velikost i konzistenci běžného střevního produktu. Hoši i dívky stále chaoticky pobíhají po lese, někdy je doprovází i pár dospělých, aby bylo vidět, že za ně mají zodpovědnost a přitom se neustále všichni rozpočítávají na hodné a zlé. Naprosto všechno je zoufale předvídatelné a korunu všemu nasadil prorok Jahaháááá se svojí virtuální bohyní. I tak je ale možné, že kdybych byl v prepubertálním věku, asi by mě seriál fakt bavil. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S třetí sérií to bylo jako na houpačce. Zajímavý rozjezd střídaly nudnější díly, jejichž náplň (alias spory mezi kmeny) mě vůbec nebrala. Naopak v druhé polovině se věci začaly hýbat správným směrem a leč jsem si od vyvrcholení představoval víc, jsem s dalším vývojem děje stejně hodně spokojený a ubírám tentokrát jen o hvězdu. Hodně doufám, že motivace „záchrany světa“ se opět slušně rozjede a nebude hůř. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi zatím nejlepší série, i když ve stylu "Nevíme coby, tak to vyhrotíme do plných." Převrat seriálu z přežívačky v džungli do boje proti umělé inteligenci jsem nečekal. Jsem zvědavý, co bude následovat. ()

janabel 

všechny recenze uživatele

Ze začátku zajímavý a napínavý, ale čím víc dílů, tím víc válek, a čím dál tím víc jsem se v tom ztrácela a tím pádem mě to čím dál tím víc přestávalo bavit. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních dvou dílech se mi seriál tak znechutil, že další díl jsem si pustil až přibližně o půl roku později a v ten moment se všechno rázem změnilo. Jeden z nejlepších postapokalyptických seriálů, který se aktuálně vysílá. Všechny tři série odlišné, všechny tři výborné. (až tedy na ten začátek první série). Seriál spíše určený pro náctileté. 1. série - 80%, 2. série - 95%, 3. série - 85% ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál sa vyvíjal skvelo. až kým... Pozor, spoilery: Zbytočné umelo vytvorené zápletky tam, kde ich netreba. Nový úplne cudzí kancelár, ktorý všetko poserie presne vtedy, keď sa môže seirál poriadne rozbehnúť. Veliteľka Lexa umrie, Lincoln umrie, scenáristi do deja zaraďujú nesympatické postavy. Belamieho by už naopak mohli dávno zlikvidovať, je jedno kto. Kazí seriál. Čo k tomu dodať, nereálne správanie hlúpych nereálnych postáv. Útek zo základne sa ani po x-tý krát nepodarí. Každý chce s každým neustále vyjednávať, pritom stačí hneď v prvej sérii zabiť debilov a je to. Aj tak neskôr umrú, len ešte musíme počkať na smrť 5.000 nevinných, kým sa to stane. Scenáristi sa tu začínajú priveľmi strácať a chcú robiť dej nasilu zaujímavým. Diváka to však už nebaví. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že se dvojka přehoupla trochu do Ztracených, to celkem chápu. Jenže trojka šla ještě o 3 kroky dál a máme tady najednou mišmaš Ztracených, Terminátora a Matrixu. A i když to občas škobrtne, tak na mě to pořád funguje skvěle. Divák nesmí moc přemýšlet a jen se nechat bavit. A TO jde Stovce stále dobře. ()

Daertelon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mimořádný vzestup oproti prvním dvěma sériím! Napětí se dá krájet, příběh plyne dokonalou rychlostí a herci už si začínají dávat záležet. Jste neustále napjatí, co se dozvíte dál, i když je vám jasné, že v tomhle seriálu nikoho důležitého nezabijí. Tedy, vlastně... pardon těm, kteří měli rádi Lincolna. Hups, spojler. Takže - až na místy dost kýčovité hudební podkresy, které se jednu dobu snaží naznačovat Game of Thrones a druhou dobu jedou Pána prstenů, se mi to líbí. Estetické vsazení, svět a smysl, všechno je to skvělé! A nápady, jako například ten s Beccou a jejím náboženstvím... nemám slov. Jen tak dál, už se těším na další sérii. ()

Reklama

Reklama