Reklama

Reklama

Prvních 100 - Série 4

(série)
Trailer
USA, 2017, 9 h 7 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Devon Bostick, Henry Ian Cusick, Paige Turco, Isaiah Washington, Lindsey Morgan, Richard Harmon (více)
(další profese)

Epizody(13)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé znatelný "znatelný ústup ze slávy". Nemám problém se scénáristickými faily a logickými chybami, když mě seriál dokáže bavit. Jsem jeden z mála, kdo si užil Ztraceni i v posledních sezónách, ale čtyřka nemá nic moc co nabídnout. Věčný boj o moc mezi klany se už pomalu zajídá a řešení apokalypsy jsem doufal, že bude mnohem zajímavější. Doufám, že pětka ukáže alespoň trochu posun v příběhu, závěr tomu nasvědčuje. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Poté, co jsem u prvních tří sérií napětím ani nedýchal a musel je rychle sjet, tak čtvrtá mě ničím příliš neohromila, nenadchla ani nezaujala. Je to bohužel nastavovaná kaše se dvěma nebo třemi napínavými díly, ale jinak pokles kvality výrazně dolů. O to víc mě překvapuje, že byla ohlášená i pátá série. Scénáristé by si s ní měli proto dát sakra záležet. ()

Reklama

Občasník 

všechny recenze uživatele

Přestává mě to bavit. Děj se posunuje jen kvůli tomu, že se někdo začne chovat nelogicky, jako blbec. Postava, která doteď vystupovala tak nějak normálně, začne najednou prosazovat jiné názory, než má zbytek skupiny, někdo jí to vymlouvá, další jsou naštvaní atd. a hurá, zápletka je na světě. Možná by bylo lepší, kdyby byly motivace lépe vysvětleny, divák by to chápal, i když se mu chování postavy nelíbí. Dojedu čtyřku a končím. ()

Kritik.

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto sérii som si definitívne začal priať smrť všetkých hlavných líderských postáv - tých akože "našich" nebešťanov z vesmíru. Kedy si fanúšikovia (v realite) a všetky postavy (v seriáli) konečne uvedomia, že ich samozvaní pseudo-vodcovia sú malé deti, ktoré sa len robia dôležitými? Počas celého seriálu robia len samé nelogické a nesprávne rozhodnutia, a následne nás skúšajú presviedčať že museli. Spoiler: Správny vodca obetuje a nechá ožiariť seba a nebude robiť testy na iných. Seriál padol na dno. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předešlým sériím se tato pořádně rozjela až ke konci a přinesla grandiózní, napínavé finále, které i přes svou klišovitost fungovalo, jak mělo. Jenže právě ten začátek a počáteční vývoj děje je to, kde ubírám hvězdu a nebýt nakonec tak nadšený, ubral bych i dvě. Pořád je to skvělý seriál, na další sérii se těším jako na žádnou předchozí, ale když ubere na občasné až zbytečné stupiditě a nelogice, budu radši. ()

Galerie (192)

Reklama

Reklama