Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hlavním městě propuká nespokojenost se zařazením Skaikru jakožto 13. klanu. Král Roan (Zach McGowan) se připravuje na možný boj, jeho vyzyvatelem by měl být jeden z ambasadorů. Nikdo ze Skaikru samozřejmě nechce vidět krále bojovat s nevyléčeným zraněním, a tak se Octavia (Marie Avgeropoulos) a Kane (Henry Ian Cusick) snaží celou situaci vyřešit po dobrém. V Arkadii se zatím Raven (Lindsey Morgan) s Clarke (Eliza Taylor) snaží přijít na to, kam se ukrýt před další pohromou v podobě radiace. Bellamy (Bob Morley) je se skupinkou vojáků vyslán do farmářské stanice pro základní věci jejich budoucího přežití, zde na ně však čeká zajímavé překvapení. (willy1)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady, teď už jsem to v sobě nedokázal dusit. Mozkový trust náctiletých inženýrů, biologů, jaderných fyziků, chemiků a lékařů se opět staví do první linie v boji za záchranu lidstva a potom, co dokázali v dřívějších epizodách za pomoci trosek a základního vybavení vytvořit jednu vzduchotěsnou místnost, pouští se nově do utěsnění celé Arkadie. Jak snadné. Nemohou chybět velká prohlášení, krize osobností a patos. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fascinující je obecná strategie přeživších z kosmu, kdykoliv se objevil problém s vidlákama z povrchu tak vše šlo takto, nejprve je nutné se vzdát a při té příležitosti jim i pokud možno odevzdat mnohonásobně pokročilejší zbraně s doufáním, že to všichni přežijí a nějak je dostanou zpět. Když proběhne toto, tak je nutné celou záležitost otočit a provést nějaký menší (či větší) masakr. Myslím, že by zkusili krok 1. jednou a už by nebyl nikdo kdo by mohl udělat krok dvě, natož celý proces ještě někdy opakovat. Nicméně zde se to zdá jako životaschopná ("viable") strategie, kterou zde s úspěchem využívají stále dokola. ()

Reklama

Reklama