Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Arkádii si malá skupina lidí užívá poslední dny svého života a snaží se najít zábavu ve všem možném. K pobavení jim slouží „vypuštění" Jahy (Isaiah Washington), načež i on sám je touto skutečností pobaven. S pocitem, že brzy přijde očekávaná pohroma, si všichni snaží zachovat chladnou hlavu i přes skutečnost, že Jasper (Devon Bostick) s Montym (Christopher Larkin) náhodou objevují seznam, který obsahuje jména stovky lidí, právě těch, kteří si podle Clarke (Eliza Taylor) zaslouží přežít. Mezitím se Abby (Paige Turco) pokouší společně s týmem v čele s Lunou (Nadia Hilker) dostat k možnému použití její temné krve jakožto klíči, se kterým by mohli pomoci k záchraně ostatních. Je pro nás ale zatím záhadou, jak by se dala tato skutečnost využít. Neustávající boj Skaikru o udržení se mezi 13 klany se začíná se zkracujícím se časem na nalezení útočiště před radiací zhoršovat. Král Roan (Zach McGowan) je přesvědčen, že ztráta přátelství pro něj a jeho lid bude tím nejlepším krokem k záchraně. Octavia (Marie Avgeropoulos) se ve snaze varovat Arkádii potýká s Echo (Tasya Teles). Jak tento boj skončí? Podaří se Octavii přežít? (willy1)

(více)

Recenze (3)

jozofero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pride mi to velmi silene. Luna moze zachranit ludsku rasu, ale just bude vymyslat nejake hluposti a hrat sa na dolezitu. Roan si sice uvedomuje ze ked zabije Skaikru tak vsetci zomru, ale sak preco nie. Logika s pribudajucimi dielmi ubuda. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tomu fakt nerozumím, to si opravdu tvůrci tohoto veledíla řekli, že to prostě stačí tak nějak splácat a hurá na oběd? Ty jejich zápletky jsou tak zoufale průhledné (viz. seznam vyvolených a smrt v propasti s "nečekaným" rozuzlením). Asi to stačí, hlavně se nesmí zapomenout zahrát na city. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama