Reklama

Reklama

Prvních 100 - Série 5

(série)
Trailer
USA, 2018, 9 h 8 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hudba:

Tree Adams
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (9)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lhal bych, kdybych tvrdil, že se v páté sezóně nenašel žádný světlý moment, problém tohoto seriálu je v tom, že scénář tvrdohlavě ignoruje logiku a všechny nedostatky v ději opakovaně nahrazuje projevy a prohlášeními plnými patosu, odhodlání a lásky k bližnímu, aby je vzápětí činy postav absolutně popřely. Závěr řady mě převelice vyděsil, protože jsme vlastně opět v bodě 0 a celé peklo může začít nanovo. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U The 100 je už docela běžné, že poslední epizoda dokáže zachránit jakékoliv předešlé neduhy a dát člověku důvod, proč by se měl těšit na další sérii. Na jednu stranu mi přijde seriál extrémně přetahovaný, na druhou stále nepostrádá nové nápady. Pátá sezóna mě bavila zase o něco méně, než ty předešlé. Ale letím dál! ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná série, až nečekaně. Určitě se mi líbila aspoň dvakrát víc než ty dvě předchozí. Všechno to odsýpalo krásně rychle. Žádné zbytečně nesmyslné natahování. Uběhlo prvních pár dílů a všechno bylo zdá se vyřešené. Některé postavy jsem začal milovat a některé zase nenávidět (jak je teda už u tohohle seriálu zvykem). Zvratů bylo celkem dost, ty mají taky velké plusko. Co mě ale na téhle sérii opravdu hodně zklamalo, (možný SPOILER????) že v ní bylo úplný minium mrtvých hlavních postav. Sice bitvy dobrý, to ano, ale už jsem si začínal říkat „ježiš, ten/ta to zas přežije“. A ten závěr? Celkem dobrý, v žádném případě neurazí. "Víš, Jaká byla tvoje chyba? Že se ti to líbilo. Vlastnit moc. To je polibek smrti" ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuhle část píšu hned po posledním díle páté série a musím říct.... ty vole to byl takovej náklad v posledním díle jako jsem už dlouho neviděl... tomuhle seriálu se musí nechat to, že má každou poslední epizodu těžce emocionálně propracovanou (ano potoky slz tekly) a s výborným naladěním na další sérii. Každopádně musím hodnotit celou sérii a ta se držela převážně v nadprůměru a já si nemůžu na nic stěžovat... opět se těším jako malé děcko v pořádí již na šestou sérii. 5. série - 95% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám mít upřímně celkem bordel v tom, kolika seriálů, filmů a známých i neznámých příběhů se Stovka nechala inspirovat. A pětka bohužel poprvé dost znatelně ztrácí na kvalitě. Z Clarke se stala nejzbytečnější a hlavně nejotravnější postava seriálů a prakticky nesmrtelnost hlavních postav mi už přijde poněkud vtipná. Závěr ala Interstellar možná nebyl tak dojemný, jak bych si přál, ale dokázal chytnout a vyvolat smutek. Závěr jako vždy, tohle Stovka umí, parádní a žase se těším. ()

Reklama

Reklama