Reklama

Reklama

Prvních 100 - Série 5 (2018) (série)


Red Queen (S05E02)

(epizoda)
Promo

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuto hvězdičku jsem nemohl neudělit, tvůrci si ji zasloužili za to, že mě po čtyřech sériích konečně dokázali zbavit jedné příšerně otravné postavy. Mijamoto Musaši, Conan, Geralt z Rivie i Arya Stark by krutě zaplakali nad svými schopnostmi, kdyby viděli v akci jediného skutečného mistra meče, zabijáka, diplomata a nejlegračnější postavu seriálu- Octavii ( jejích dvacet přezdívek jsem si, bohužel, nezapamatoval). Překvapilo mě, že černoši mají játra vlevo a nepochopil jsem, proč revoltující hydroponikové nepohrozili zastřelením několika rukojmích z řad rostlin, mohla být legrace:-) ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl se drží vysoko nastavené laťky toho předchozího. Takže jako obvykle máme trochu té akce, která má zakrýt opětovně použité postupy a Jaha je použit jako Deus Ex Machina (už zase). A netušil jsem, že postava superhyper nindži Octavie se může stát ještě větší karikaturou než byla v předchozí sérii. ()

jozofero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Logika sice miestami stale chyba, no podstatne menej ako v predchadzajucej serii. Len tomu Nate-ovi by mohli prestat rad radom dohadzovat nejakeho noveho milenca ked zomrie predchadzajuci. Nakoniec sa zo vsetkych muzov vykluju teplosi? Ta propagacia homosexuality zacina byt trapna. ()

Reklama

Reklama