Reklama

Reklama

Recenze (7)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám takové tušení, že Jason Rothenberg nemá vůbec tušení, jak probíhá skutečný boj, o taktice už radši ani nemluvím. Postavit bojový plán na tom, že bude mít nepřítel, co možná nejvíc těžkých zbraní, jinak boj nevyhrajeme, může jen totální diletant. Robin a Hawkeye to naštěstí dali, přestože museli provést výsadek do husté palby automatických zbraní. Škoda, že byla vynechána scéna, ve které dostal Rover přídavné pancéřování, ta byla celkem klíčová. Znovu došlo i na velká gesta a Bellamy potvrdil mé tušení, že by si našel čas na proslov i při kydání hnoje. Nesmělo chybět tradiční odpočítávání, ale děda Monty pobavil. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl měl naprosto všechno. Od dalšího (už tradičního) doomsday momentu s psychopatickými parametry času po naprosto šílené pasáže plné patosu a ultimátního dojímání se. Výborná také byla ta čarostřelecká scéna. Skvěle jsem se bavil a jen doufám, že tvůrci budou pokračovat ve skvěle započaté práci. V této sérii jsem se již několikrát obával, že sklouzli jenom k nudné vatě, ale tento závěr ukázal, že ještě je pár žolíků, které se nebojí zahrát. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten konec... Zajímavý a smutný. Co se týče další série, tak se celkem bojím, jak zvládnou efekty, když tam bude všechno jiné (nechci spoilerovat, ten kdo viděl, ví...), protože v této sérii nebyly nějak propracované. To jsem zvědavý, co se bude dít dále. Skvělá série! ()

Blowler 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá série téměř nekoukatelná a nakonec ji zachrání poslední díl? Není to trochu nefér? Prostředí totiž doposud fungovalo dobře. Co nefungovalo vůbec byly postavy a jejich nekonzistentní chování a vztahy. (Navíc tu zemře jedna z mála postav, která vůči světu i přátelům zaujímala pevný postoj, což ještě víc prohlubuje zmiňovaný problém charakteru). Proto si nemyslím, že změna prostředí je zrovna to pravé, co seriál potřebuje. Po 5 sériích je mi ale jasné, že změny chování se nedočkám, ani kdybych se na hlavu stavěl, děti stále zůstanou dětmi, nehledě na to, jak moc ve scénáři zestárnou. Stejně tak je mi ale i jasné to, že fňukáním nic nezmůžu a tak mi nezbývá nic jiného, než se těšit na nové, exotické prostředí. A protože jsem zvědavej a očividně nepoučitelnej, na šesté pokračování si rád počkám. ()

jozofero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoda, ze ten prekvapivo zaujimavy a pekny 15 minutovy zaver nemohol zachranit nezachranitelny posledny diel a predovsetkym nezachranitelnu piatu seriu. Samotny posledny diel, ako to uz bolo v tejto serii zvykom, ponukol vela nezodpovedanych otazok, dier v logike a tragikomicku bitku a odpocitavanie. ()

Reklama

Reklama