Reklama

Reklama

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále páté sezóny umožnilo celému seriálu úplný restart, tvůrci tak měli možnost začít znovu a jinak, nepřekvapilo mě, že této možnosti nevyužili a pokračovali ve vyjetých kolejích. Naštěstí pro mě zůstaly i scény, které mi zvládnou procvičit bránici a které scénárista jistě myslel smrtelně vážně. Moc se mi líbilo testování atmosféry nové planety celým týmem za použití metody pokus- omyl. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak proběhl první díl druhé kapitoly? Vlastně dost podobně jako první díl první kapitoly. Jenom už znáte vztahy mezi postavama a situaci. Jinak schéma stejné. Přesto to není vykrádání a já jsem v šoku, že na tohle už začínám koukat šestým rokem, a stále mě The 100 baví. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo! Start nové série splnil aspoň ta nejmenší očekávání. Bylo dopředu jasné, že s novou planetou nebude něco v pořádku a drama se rozdělí opět mezi život „na zemi“ a vesmírnou archu, ale působí to stále svěže a zábavně. ()

Vämpiriüs 

všechny recenze uživatele

Tato epizoda unikla ještě před vydáním a mohu říci, že to tvůrci zase velmi dobře nastartovali. Je to pojaté jako začátek druhé knihy dějství na jiné planetě. Zatím to vypadá velmi dobře a je oficiálně potvrzena i sedmá série, tak se nechám překvapit zda ti aktuálně nasazené tempo seriál udrží. ()

sb0 

všechny recenze uživatele

Konečne. Super začiatok novej epizódy. Všetko začína od začiatku a som zvedavý ako to dopadne. ()

Reklama

Reklama