Reklama

Reklama

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, zdá se, že svůj vrchol má šestá sezóna (i my) za sebou. Po svižném a slušnými nápady naplněném předchozím dílu se všechno vrátilo do starých kolejí, takže jsem hvězdičku udělil hlavně úspěšnou snahu společnosti Disney, které se podařilo protlačit do seriálu The 100 kus svého universa, a já jsem se tak mohl pobavit u pohledu na Darth Sheidhedu:-D ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po příjemném překvapení, kterým byl předchozí díl, jsme zase u obvyklých postupů The 100. Takže pseudo intriky v intrikách, něco emocí, něco špatných dialogů, pár rádoby temných náznaků a samozřejmě ta předvídatelnost některých věcí, to je to co tu najdeme. A jenom poznámka, ta černoška s tím kopím je i na lokální poměry dost neschopná (očividně se minula povoláním), doufám že ji ten strom sežere a ne že to bude další postava na několik sérií. ()

Trilobitter odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše při starém. Tedy kromě nove Claire, která si alespoň konečně umí přiznat, že je svině jak vrata a neschovává se za starost o druhé. Posledni vteriny epizody ale naznačily možnost, že se stará Claire vrátí. Fakt doufám, že se to nestane. Už jenom kvůli budoucímu osudu lidstva v tomhle nešťastném univerzu. ()

Reklama

Reklama