Reklama

Reklama

Recenze (5)

Evanlyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě... Tohle byla ZATÍM ta nejlepší epizoda 6 série...opravdu se to povedlo...jsem ráda, že na chvilku přizvali staré mrtvé známé. Nicméně mohli provést i někoho dalšího třeba Roana (byl jediný kdo viděl co Clarke pro všechny dělá a věřil v ní a myslím, že on by mohl být ten kdo by ji dokázal povzbudit) nebo Jaspera (ten by zase mohl být negativní) (hlavně NE lexu- to by bylo fakt PRŮHLEDNÝ) Každopádně se to povedlo, doufejme, že kvalita bude pokračovat v téhle míře. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You know, I study all life, but insects always fascinated me most. They're merciless, ruthless. I respect that. People are so messy, so emotional. Because of that, they give themselves away. I could always figure people out, even as a kid. I could tell when they were nervous. Their pulses would beat faster. Eyes would dart. Breath would quicken. It's physiological. You know what my spidey senses are telling me about you right now? ... You think you're a badass, but your bravado covers self-doubt." ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc mě tyhle hry v nitru mysli neberou, zdálo se mi to strašně roztahané. Ale morseovka byla vskutku geniální a konec mě obecně navnadil na další epizodu. Jen... Proč tohle schéma začíná být výsadou téměř každého druhého dílu? ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla vážně nešťastná epizoda. Největší problém byl v tom, že šlo o nepůvodní nápad, který zdejší obsazení a tvůrčí kolektiv nemohly posunout na lepší úroveň. Nedobrému výsledku dvakrát nepomohla ani recyklace polozapomenutých postav z předchozích řad. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V 16. minutě vidíme v pokoji obraz „Hvězdná noc“ od Vincenta van Gogha. (Duoscop)

Reklama

Reklama