Reklama

Reklama

Recenze (5)

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se posledních několik dílů opravdu bavil a na finále těšil, píšu tenhle komentář opravdu zklamaný. Uspěchané, bez emocí. Dovoluju si tvrdit, že poslední scéna Clarke a Abby byla nejdebilnější z celého seriálu. Na druhou stranu jsem rád, že tvůrci přeci jen nezapomněli na Jordana. Ale co Diyoza? Jsem zvědavý. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristova ošetřovatelka zase nedohlédla na to, aby užíval všechny léky, které mu předepsal jeho psychiatr, takže se vrhl do psaní jako neřízená střela. Jediové si tak mohli srovnat všechny své midichloriany a zavrhnout temnou stranu síly, ve vesmíru se z ničeho nic objevila dýchatelná atmosféra a vynořila se Hope. To byl zase paskvil... ()

Evanlyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá série se mi celkem líbila. Ale trošku se mi nelíbí že si toho do 7 série nesou trošku hodně. Celá ta věc s anomálií a zmizení Octavie se mi opravdu nelíbí. Samozřejmě že ta poslední série o něčem taky musí bejt ale nemyslím že to míří dobrým směrem. Další věcí je že jsem byla ráda že se konečně zbavíme velitelek a Lexy atd. Ale evidentně to ještě neskončilo. Myslím že po tolika sériich je čas se na to vykašlat. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Other Side“ od GAITS. (Duoscop)

Reklama

Reklama