Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bellamy stratil Octaviu a následne ho niečo unieslo. Gabbiel, Echo a Hope ho chcú zachrániť. Clarke, Madi, Indra, Gaia, Murphy a ostatní začali v Sanctre nový život a ako posledné ostatky ľudskej rasy sa snažia nastoliť mier. (Petra321)

Recenze (5)

Trilobitter odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve vesmíru zbývá míň lidí, než kolik bylo mamutů na Wranglerově ostrově, a samozřejmě nemají na práci nic lepšího, než přemýšlet, jak se vyhladit. Tomu všemu velí Clarke alias několikanásobný válečný zločinec s mesiášským syndromem, po tom všem stále bez špetky vůdcovských schopností. What could go wrong ... Na seriál koukám jen proto, abych zjistil, jak tenhle produkt vyfetovanýho a věčně ožralýho scénáristy skončí. A vzkaz pro ty, kteří seriálu dávají 4-5* - nemáte vkus, radši už nic nehodnoťte, fakt. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to bylo? Po té minulé, docela povedené řadě došlo k nějaké lobotomii? Naprosto tragicky sestříhaný, beze smyslu. Ta hudba na konci? Ta hudba při vstupu do anomálie? ()

Reklama

MisterSister 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

NAŠLAPANÁ PECKA! Je to v podstatě remake Stargate. Jen Teal'ca hraje ženská. Takže takový woke Stargate. Organizuji na Kladně velké promítání tohoto dílu na náměstí 8.2. od 8 hodin večer. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý začátek poslední série. Prvních třicet minut se ale opravdu vleče, je to malinko nudné, více jsem si užíval linku o anomálií než linku v Sanctu. Poslední scény jsou ale opravdu parádní, Eliza mi opět ukázala, že je skvělá herečka. Jsem zvědavý na Sheidhedu, který může ještě hodně zamíchat kartama. Tato série má rozhodně potenciál být důstojným zakončením tohoto výborného seriálu. 86% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak mě to nebaví. Z děje jsem za dlouhou pauzu dávno vypadl a počínání nevyrovnané Clarke a rozpadlého týmu kultistů s Russelem v čele mě už zkrátka nebere. Naopak mě zaujala naťuknutá dějová linka týkající se Anomálie, na tomto poli si mnohé slibuju, má to potenciál a dodává ději nějakou novou jiskru. Jinak? Jak jsem říkal, spíše nejistý rozjezd a nuda. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Během pikniku hraje „Darkness“ od Pinegrove. (Duoscop)

Reklama

Reklama