Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Diskuze

Uživatel monolog smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

padouch76

A to byl Marcus mou nejoblíbenější postavou :D

Já měl spíše problém u 5. série to, že každá postava 3x během jedné epizody změnila stranu. Už to byl, až velký myšmaš a snaha tvůrců neustále šokovat se v této sérii stala průhlednější, než kdykoliv předtím.

padouch76

padouch76 (hodnocení, recenze)

sleduji pátou řadu a mám z toho rozporuplné pocity

 

ok, má to nějaký děj, dá se na to koukat, i když to je trochu moc pro teenagery, ale to je můj problém a ne seriálu :-)

 

jo, progresivismus to kurví, stejně jako cokoliv, čeho se dotkne. Moc ženskejch v nesmyslných rolích, jeden teplouš vedle druhého. Ale to je dobou, můj žaludek už si zvyká.

 

Co je ale neodpustitelné je, že postavy, které mi lezou krkem čím dál tím víc, pořád přežívají. Přitom úmrtnost je tam vysoká, tak proč ty, které nesnáším, pokaždý přežijí? Jak vidím doktorku nebo Keyna, nejraději bych tu scénu přeskočil.

na příspěvěk reagoval dragon94

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Tak Maddi se nevrátila, protože tam nemá nikoho ve stejném věku. Sice je to takové polovičaté řešení, ale beru to.

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

tak dokoukáno, musim řict že zavěr byl celkem zklamani... stejně tak jako se mi nelibilo když se v sg1 povznesl daniel jackson tak se mi nelibi že se povznesli ty lidi tady v sg1 to alespon mělo nějaky podtext... hlavně se už nikdy nedozvime co nebo kdo ty vyšší bytosti jsou zač a vubec duvod celyho toho "testu" další věc je že Cadogan vedl nějaky "boj" s mimozemskou civilizaci kde se Diosa obetovala pro zachranu všech... ty jsou kde? co se stalo snima? a v neposlední řadě nechápu proč se někdo jako Murphy vratil kvuli Clarke do normalniho života a Madi ne :D makes 0 sense... čekal sem nějaky epicky zavěr minimalně 100minutovej... ale kvuli jednomu dilu tomu hodnocení nesrazim... furt na to budu vzpominat v dobrem

Uživatel Salome30 smazal svůj příspěvek.

HonzysKISS

HonzysKISS (hodnocení, recenze)

Škoda, že to neskončilo tak o deset minut dřív. Sheidheda mohl rozpoutat válku mezi těmi klany, a tak by díky němu skončilo celé lidstvo, to by byl fajn konec :D 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Salome30

To je další věc, na kterou se divím, že si nikdo nestěžuje... Kde se tam sakra vzali vyšší bytosti? Ten seriál byl postapo sci-fi, kde všechno mělo nějaký technologický základ. Největší sci-fi tam byli čipy, které přenášejí vědomí člověka do jiného člověka.. a najednou se tam objeví vyšší bytosti, které povznesou lidi, pokud mezi sebou přestanou bojovat... a někteří se vrátí zpět, aby Clarke nebyla sama... Třeba Murphy, který celou 6. sérii usiloval o to, aby byl nesmrtelný :D

Bože ne.. to bylo jako hodně hodně stupidní finále.

na příspěvěk reagoval Salome30, Salome30

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

dragon94

Ta vyssi bytost tam rika Clarke neco o tom, ze se Madi nechce vratit, ze tam nema nikoho ve svem veku, a ze ji rozhodnuti usnadnilo, kdyz vi, ze Clarke nebude sama.

na příspěvěk reagoval dragon94

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak som si to zapol znovu. A nie je vidiet jasne kto je v modrej mikine, ale asi to bude ona. Takze preco aj madi nesla ktovie. Akurat som este cakal ze nejako belamyho vratia. Vsak jeho smrt neukazali, mohla ho len postrelit a on mohol skoncit niekde v nemocnici. Za to ze ho neozivili maju male plus.

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Poslední série byla jednoznačně nejslabší. Jenže důvody budou i v osobních problémech herců, kterým se tvůrci museli přizpůsobit. I přesto se to ale dalo udělat mnohem lépe. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Gertrudo

Hele Emori tam byla. Objímá Clarke. Má takovou šedomodrou mikinu. Taky jsem si napřed myslel, že to není ona, ale je to ona. Já totiž zpočátku nadával, že ji tam Murphy nechal, aby se mohl vrátit za Clarke, což je holý nesmysl.. Ovšem verze, kde Madi dobrovolně opustí Clarke, když se lidi jako Murphy vrátí.. je taky hotový nesmysl.

na příspěvěk reagoval Gertrudo, Salome30

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Mozno, na konci ale nebola ani jedna. A to jedna tam mala "mamu" a druha lasku zivota.

Tu poznamku ze nemozu mat deti som nezachytil. Ak tam bola tak vlastne ludstvo spolu s nimi umrie.

To nie je zly koniec serialu.

na příspěvěk reagoval dragon94

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Gertrudo

Hm, ale veď na konci tá "vyššia bytosť" to povedala jasne - povnizesť sa bola voľba a kto nechcel, vrátil sa späť. Mne z toho vyšlo že Medi sa vrátiť nechcela, tak šmitec konec. Čo sa ľudskej rasy týka, taktiež tam padla poznámka, že potomkov mať nemôžu.

na příspěvěk reagoval Gertrudo

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Ja som plus minus s koncom spokojny. Aj ked to bude aj preto ze som predtym dopozeral Raised by Wolves a to bola cista katastrofa.

Emori a a ani Madi na konci dielu neboli, takze aj ked sa povzniesli, tak asi sa nemohli vratit do znicenych tiel.

Inak som v kutiku duse dufal, ze sa naplni moja predpoved a nechaju skapat cele ludstvo, co po tom co vyvadzali 7 serii by bol najlogickejsi koniec, ale bohuzial happyend musi byt.

Aj ked 15(ci kolko) ludi len tazko obnovi ludsku rasu(ak nezacnu systemovo robit vela deti, a budu davat pozor na miesanie genov), takze z dlhodobeho hladiska ludstvo zaniklo:).

na příspěvěk reagoval tomas.malo

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Prvé 3-4 série boli skutočne výborne a bola radosť pozerať seriál, najmä nepredvídateľnosť deja. Ale potom... jeden veľký paškvil. Ako píšeš, hlavne to menenie strán bolo už na nervy lezúce až do neba volajúce. Neviem ako veľmi sa držali knižnej predlohy a či vôbec, ale toľko nevyužitého potenciálu kam sa seriál mohol uberať. Nie, miesto toho náboženský kult naj ednej strane, ďaľší kult na druhej strane a stále o tom istom.

Ale je to za nami a o prequel dúfam ani nohou nezakopnem.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Utrpení to pro mě bylo už v 5té sérii, kde každý během epizody 3krát změnil stranu. Jinak souhlas absolutně se to nepovedlo a stal se z toho vlastně úplně jiný seriál, než původně byl. Což občas nevadí, ale tady to byla bouhužel změna strašně k horšímu. Celá ta linka s jinou planetou navíc byla absolutně nevyužitá. Vlastně jsme krom Sancta a Gabrielových lidí nepoznali na té planetě nic jiného. Žádná nebezpečná zvířata, žádné jiné frakce atd... No a konec samotný to byl vyflus něčeho totálně nesmyslného. Jak je možné, že se na konci vrátila Emori do mrtvého těla, kterému vlastně nebylo vůbec nic, ale Madi se nevrátila... Smrt Sheidhedy byla tak gringe, že to snad už ani nebylo vtipný... Celkově to celé působilo jako nevtipná parodie na seriál.

Je to škoda, protože první 3 potažmo 4 série byli fakt fajn... a O to víc mě mrzí, že jsem tak nějak uvěřil těm kecům, že mají konec seriálu vymyšlený již od druhé série... a pak přijdou s tímto.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

kumite

Nevyzera zle, ale osobne uz ma dookola rovnaka schema prestava bavit, speje to vlastne k jedinemu koncu, ze sa ludia sami vyhladia.

Arm1

Arm1 (hodnocení, recenze)

Bolo to zaujímavejšie kým sa to viac točilo okolo O keďže jej postava je top, ale tak dala sa tá 6tka pozerať :) 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bellamy

Ta právě byla naprosto strašná. :D Čekal jsem, že mrknu tak na dva díly ze šesté a zahodím to a naopak jsem si to docela užil. Určitě je to opět minimálně na úrovní 4. série.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

The 100 je už regulérní náhrada ztracených :D Hodně zajímavej konec série, že by nějaké propojení dvou světů nebo tak něco? Budeme si asi holt muset počkat do příští série. Jsem rád, že se kvalita seriálu zase zcedla po překombinované páté sérii.

na příspěvěk reagoval Bellamy

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

SPOILERY

Tak, pokracujeme tam kde sme skoncili, vrazdenie funguje dalej, sice za to moze nejaky virus, ale hadam nebudeme menit zabehnute kolaje:).

A pokracujeme dalej, novi ludia su samozrejme idioti, a hned nasich prepadnu, a nasi samozrejme par z novych zabiju.

Zaver druheho dielu trochu naznacil ze s vrazdenim sa moze skoncit, ale tipujem ze kedze spominali ze osadnici su este na dalsich dvoch planetach tak sa bude bojovat dalej s druhou koloniou, a potom s tretou:).

Maju teda k dispozicii na nicenie a vojny tri planety, aj ked neviem ci im to bude stacit:).

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

dragon94

Určite áno. Určite som z traileru viac sklamaný ako nadšený. Tvorcovia mali výbornú príležitosť vyhrať sa s novou planétou. Trailer tomu zatiaľ nenasvedčuje.

Reklama

Reklama