Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele BlackHood k tomuto seriálu (8)

Prvních 100 (2014) 

Ohromně napínavé, svěží, akční, kruté a především, to tak láká na další díly, vůbec se na nic nesoustředím, dokud ho neuvidím :D Nic jiného, co jsem kdy viděl, nikdy tak nelákalo ;)Taky mě překvapilo, jak je to realistické, co všechno stovka udělá, jen proto aby přežila. Nechají třeba zabíjet nevinné, jen pro přežití. Prostě bomba! ()

Murphy's Law (2014) (S01E04) 

Určitě nejlepší díl první série :) ()

The Other Side (2017) (S04E11) 

Všichni nadávají na Clarke, za to co udělala. Ona chtěla jen mít jistotu a zachránit všechny své lidi. Bellamy se chce s bunkrem rozdělit a to znamená, že bude muset nechat vyhnat ven z bunkru své vlastní lidi na smrtelnou radiaci. Celkem 300 ze 400 lidí by umřelo před bunkrem na radiaci s otázkou "Proč zrovna já." A navíc, když se groundeři dostanou do bunkru, tak to bude vést jen k dalším konfliktům (5. série?) a z té stovky nezbude ani stovka... Takže nadávejte na Clarke dál... SPOILER - Měla Bellamyho zastřelit. Naštvalo mě, že on bude mezi 100 přeživších, za to, co zapříčinil... ()

Praimfaya (2017) (S04E13) 

stitch7 odsoudil celý díl kvůli tříminutové scéně, to je úplně hrdinský počin. Navíc ta scéna měla navnadit na další sérii a to se celkem povedlo, řekl bych. Warle napsal, že je to natahovaná kaše. Pro mě je The 100 seriál, který mě ani na chvíli nenudí. Natahovaný vůbec není, pořád se tam něco děje. ()

Eden (2018) (S05E01) 

Ehm... Co Clarke jako jedla a pila, než našla Eden? Jako nějaké zásoby asi měla, ale že by ji to stačilo na tak dlouho?? No, asi se živila pranou... A ten Eden, to jako proč nebyl zničený radioaktivní vlnou? To si jako vlna řekla, že tady se mi to nelíbí, tak to vynechám a zpustoším něco jiného? ()

How We Get To Peace (2018) (S05E08) 

Boží, možná jeden z nejlepších dílů vůbec. ()

Sic Semper Tyrannis (2018) (S05E09) 

Začátek této série mi přišel průměrný. Ale poslední 4 díly změnily můj názor, že se jedná o nejlepší sérii ever. ()

Damocles: Part 2 (2018) (S05E13) 

Ten konec... Zajímavý a smutný. Co se týče další série, tak se celkem bojím, jak zvládnou efekty, když tam bude všechno jiné (nechci spoilerovat, ten kdo viděl, ví...), protože v této sérii nebyly nějak propracované. To jsem zvědavý, co se bude dít dále. Skvělá série! ()

Reklama

Reklama