Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 7
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele becki_tu k tomuto seriálu (1)

Prvních 100 (2014) 

Jedno z nejpříjemnějších překvapení této seriálové sezony. Jak je vidět i z komentářů, spousta diváků k seriálu přistoupila již s počátečním despektem, jelikož "je to od CW, jsou tam teenageři a je to dystopie". A teď můj pohled, jakožto diváka, který v první řadě neřeší televizní příslušnost nebo "přehnaně hezký" vzhled hlavních postav, ale samotný námět. 1. série: "Stovka" boduje přímočarým příběhem, který je navíc rozložen do zkrácené třináctidílné první série, která nedávala téměř žádný prostor pro natahování jednotlivých dějových linek. Postavy jsou dobře rozehrané, přičemž tvůrci se nebojí odstraňovat postavy téměr s epizodní pravidelností, popírat některá klišé a ani pro drsnější akční scény nejdou daleko. Moje další seriálové guilty pleasure je na světě. Díky CW. 2. série: To nejlepší ze seriálové tvorby sezony 2014/2015. Neskutečný vývoj hlavních postav, nečekané zvraty téměř v každé epizodě, spousta dilemat a těžkých rozhodnutí, nové lokace a v neposlední řadě výborně připravená půda pro další sérii. 95% ()

Reklama

Reklama