Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele stitch7 k tomuto seriálu (25)

Série 2 (2014) (S02) 

Mohla druhá řada být lepší než první? Určitě! Finále bohužel zkazilo dojem. Snad všechny ostatní díly byly napínavější než tento dvojdíl. S finálem první řady nesrovnatelné. ()

Série 3 (2016) (S03) 

Líbí se mi komentář Necrotongue, který hodí odpad a vyhlíží další sérii, než aby si našel nějakou lepší zábavu :) ()

We Will Rise (2017) (S04E06) 

Od "příběhu" mě odváděly nepřirozeně vybělené zuby Raven. Z Octavie udělali totální trapku, akce s auty byla k smíchu a v barelu nezbyla ANI KAPIČKA. ()

God Complex (2017) (S04E08) 

Nieje to trápne, kamaráááte. Mně vadí, že se "příběh" motá jen okolo "maj pípl" a místo řešení reálnýho problému se neustále bojuje. ()

DNR (2017) (S04E09) 

Tohle se fakt nedá. Z O. najednou zase totální badass co zabije (MO-TYČ-KOU!!!) tři lidi. Abby ještě víc nesnesitelná než Clarke (a to je v týhle sezoně co říct). Ve finále mě to co udělá Monty teda vůbec nezajímá. ()

Die All, Die Merrily (2017) (S04E10) 

Ach! Clarke! To čo robíš? Dobrá epizoda. Kéž by to tak bylo celou sérii. ()

Praimfaya (2017) (S04E13) odpad!

Dobrý dobrý... A pak šest let se přeskočí hlavně abychom viděli že Clarkiečinečka Clorkie Clarkíííííí žije!!! Skoro jsem ji nepoznal! Udělala si totiž melír! Proč nás nemohli nechat tápat? To to fakt nemohlo skončit po rozhovoru Bellamyho a Raven? Mohlo. A mělo. ()

Eden (2018) (S05E01) 

edit: 7benjamin7 :DDDD Pokud mi to vůbec vysvětlí, rád hodnocení upravím :DDD / Hm, je vidět, že i autoři ví, jakej byla čtvrtá řada přešlap. Je totiž až příliš věcí, co nedokážou vysvětlit nebo obhájit, takže je jednoduše přeskočí a "prostě tak jsou." To bych byl jakž takž schopný tolerovat, jenže on ani zbytek nevypadá příliš slibně. Půlka dílu o Clarke mě nebavila, protože mi prostě nevysvětlila důležitý věci, a druhá bohužel vypadá, že půjde o to samé, tedy... že přijdou noví lidi, a s těma se zas bude hádat. Zda to bude fungovat ještě uvidíme, moc tomu ale nevěřím, a to jsem fakt do toho dílu šel s dobrou vírou. Jak už jsem říkal u posledního dílu páté řady, fakt se mohli snažit víc s tím, jak lidi vypadají po šesti letech. A finální záběr na Octavii mě fakt nebral. ()

Red Queen (2018) (S05E02) 

Podstatně menší blbost, než minule, a i docela zábavná. Ale to, co se stalo z Octavie... je naprosto neskutečně trapné. ()

Shifting Sands (2018) (S05E05) 

To bylo jako co? "Bouře ještě nepotkala Wonkru!!!" :DDDDD Na začátku série se řekne, že loď, ve který je Raven se nemůže dostat zpátky na Zem, a teď se tam zázračně objeví? Totálně mimo záběr? :D Tragický "herecký" výkony, asi už ani nejsou prachy na stativ, jak se ta kamera občas klepe. Perfektní taky bylo, jak při vyndavání červa najednou začalo světlo blikat. Z Octavie naprostá kráva. No konec fakt. ()

Sic Semper Tyrannis (2018) (S05E09) 

Tak zpátky do starých kolejí. Clarke neustále mele, jak nikdo nesmí zemřít, a pak odpráskne vojáka. "Proč jsi ho zabila?" "Ty víš proč" Já bohužel nevím, ale viděl bych to na líný scénáristy. ()

The Warriors Will (2018) (S05E10) 

Myslím, že i profi žháři závidí rychlost, kterou dokázala O. nadělat totální inferno. Bellamyho to "nebudu bojovat" přešlo fakt rychle. ()

Série 6 (2019) (S06) 

Po dvou špatných řadách jsem se většinou slušně bavil. Ale stovka se v lecčems nikdy nezmění, a tak tu máme další úctyhodné hlody, nic moc efekty a scénář, který rád zapomíná. Myslím, že novou planetu mohli tvůrci využít mnohem lépe, kromě nezajímavé anomálie jsme dostali její jinakosti jen kousíček, a to na úplném začátku. Použití Marcuse v téhle sérii mi zavání opravdu nízkým rozpočtem, Indra se taky moc neukázala. Jako největší plus beru Octavii, která začala bejt konečně zase sympatická. Schválně, jestli ještě uvidíme Diyozu. Doufám, že jo. ()

Sanctum (2019) (S06E01) 

Hláškujeme od první minuty! "NAJDEME SVOJE LIDSTVÍ!" PC efekty se dělaly snad v Malování, protože to bylo fakt otřesný. Naštvání na Clarke jsem nepochopil. ()

Matryoshka (2019) (S06E10) 

Nejlepší epizoda za hooooodně dlouhou dobu! ()

The Blood of Sanctum (2019) (S06E13) 

Jak jsem se posledních několik dílů opravdu bavil a na finále těšil, píšu tenhle komentář opravdu zklamaný. Uspěchané, bez emocí. Dovoluju si tvrdit, že poslední scéna Clarke a Abby byla nejdebilnější z celého seriálu. Na druhou stranu jsem rád, že tvůrci přeci jen nezapomněli na Jordana. Ale co Diyoza? Jsem zvědavý. ()

From the Ashes (2020) (S07E01) 

Co to bylo? Po té minulé, docela povedené řadě došlo k nějaké lobotomii? Naprosto tragicky sestříhaný, beze smyslu. Ta hudba na konci? Ta hudba při vstupu do anomálie? ()

False Gods (2020) (S07E03) 

Už zase jaderný reaktor? Kde ten se tam vzal? No, záminka pro další nepokoje se nějak uměle vytvořit musí, že ano. ()

The Queen's Gambit (2020) (S07E07) 

Nejhorší epizoda série. Hlavně kvůli těm šachovejm kecům, to se fakt nedalo. ()

Anaconda (2020) (S07E08) 

Hodně slušné backstory. Bylo pěkné zase vidět Beccu. ()

Reklama

Reklama