Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta mladých lidí se snaží uspět ve výcviku a dostat se do tureckého vojenského letectva. Během cesty k jejich snu musejí překonat nejen psychické a fyzické překážky výcviku, ale i lásku. Ti, co uspějí mají šanci zúčastnit se mezinárodního cvičení Anadolu Kartallari (Anatolian Eagles) a předvést tak své schopnosti a postoupit dále v kariéře. (Cheeker)

(více)

Recenze (2)

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Aj som váhala, či si pozrieť film natočený na objednávku k 100 - ému výročiu tureckého letectva. Nechcela som si pokaziť dojem z Top Gunu a Toma Cruisa. Turkom sa to však celkom podarilo. Letecké scény natáčané na základni Konya zaujali aj mňa. Pohľad na stíhačky v akcii ma vždy fascinuje. Cagatay aj keď mladučký, svoju postavu celkom zvládol. Celkovo som však mala pocit, že tento film bol oveľa viac o vzťahoch pracovných, rodinných a partnerských. Kľudne si ho teda môžu pozrieť ako muži, tak aj ženy. Záver je dosť dramatický. I slzička se vloudí. ()

Cheeker 

všechny recenze uživatele

Turecký Top Gun? Proč ne? Uznávám, že to občas vypadá jako úchylná telenovela (půjde to těžko, ale budu dělat, že jsem si nevšiml, že tam telenovela je), ale na druhou stranu filmů o letectví není moc a v tomto filmu je tohle téma dobře zachyceno. Obtížnost výcviku a psychika každého jedince. Nevím jak moc je to reálné a bohužel kvůli drobným zdravotním problémům už to nezjistím. Ale mě ten film jednoduše bavil. ()

Reklama

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Film se stal šestým největším hitem turecké produkce roku 2011. V kinech ho navštívilo 1 179 190 lidí a vydělal přes 10 217 302 tureckých lir. (Cheeker)
  • Ve filmu je možné zahlédnout i turecké letecké akrobatické skupiny Türk Yildizlari létající na strojích NF-5A, B Freedom Fighter a Solo Türk s letounem F-16 Fighting Falcon. (Cheeker)

Reklama

Reklama