Reklama

Reklama

Austin a Ally

(seriál)
  • USA Austin & Ally
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2011–2016), 33 h 43 min (Minutáž: 21–49 min)

Hrají:

Ross Lynch, Laura Marano, Raini Rodriguez, Calum Worthy, Andy Milder, Julia Campbell, Claudia DiFolco, Ashley Fink, John Henson, Michael McCafferty, Jeff Blum (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Jak se dělá rock předvedou dvě protikladné osobnosti v úplně novém seriálu na stanici Disney Channel. Austin & Ally je komedie o přátelství dvou povahově odlišných teenagerů, jejichž životy se obrátí k lepšímu, když se jeden z nich stane přes noc hudební senzací.
Děj sleduje jedinečné přátelství dvou naprosto odlišných teenagerů - Austina, extrovertního hudebníka, který miluje zábavu a Ally, brilantní, ale plaché skladatelky písní a jejich dvou nejlepších kamarádů Trish a Deze. Austin a Dez si tajně vypůjčí jednu z Allyiných písní, nahrají ji a vytvoří videoklip, který následně umístí na internet. Z Austina se tak přes noc stane celebrita a hudební hvězda. Trish, nejlepší kamarádka Ally, se ji snaží přesvědčit, aby světu oznámila, že právě ona je autorkou oblíbené písně, zatímco Austin ji prosí, aby mu napsala další hit, který by mohl nahrát. Na místo toho nakonec Austin a Ally ve snaze stát se opravdovými muzikanty dají své talenty dohromady.
(oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál od Disney Channelu, vypráví o čtyřech přátelích, prožívající hudební život. Dez, Trish, Austin a Ally. Tahle poslední dvojice představuje seriál plný hudby, ujeté zábavy a zábavy? Vyplynulo z toho pěkný seriál. Herci vypadají pohodově, hrát umí, a vtipy dokážou. A zpěvěcký talent jim samozřejmě nechybí. PS: A Laura Marano, ta je tak strašně roztomilá!! ()

Todd_Hewitt 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem přišel hned po jeho uvedení díky hlavnímu herci, Rossu Lynchovi a jeho úžasným písničkám.Ani jsem nevěděl, že je to od Disney Channelu, takže jsem shlédl celou první sérii. A strašně mě mrzelo, že se to u nás nevysílá. A to se konečně změnilo. Česká premiéra bude 11. května 2013. ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Tlieskam spracovaniu. Svieže, letné, farebné. Na to sa dá chytiť. Lenže to tá návnada musela stáť za to - tradične prudérny herecký cast síce poskytuje istú nádej vo forme správne uleteného Rossa Lyncha, lenže tu ešte stále straší trojica hercov, ktorí sa Disneyho priemeru rozhodne nevymykajú - a s rekrutujúcimi členmi ansámblu je to tradične taktiež bledé. Lauru Marano nie je ťažké pristihnúť pri afektovanosti, keby tvorcovia vsadili na jej prirodzenosť, mohla to byť bomba. Raini Rodriguez a Calum Worthy dokazujú, ako si u Disneyho predstavujú komiku pre deti 21. storočia a je to viac než len žalostné - zvlášť v prípade potrhlého, neprirodzeného Worthyho. Dejové zápletky rovnako kolísajú čo sa týka kvality a niektoré vtipné momenty dokáže prekyť Dezovo trapošenie - za to samozrejme jeho predstaviteľ nemôže, ale scenárista by sa mal nad tým čo píše trochu zamyslieť. Suma sumárum - seriál v rámci konkurencie nie je zlý, v rámci divákových očakávaní zrejme osciluje okolo priemeru, čokoľvek vyššie a originálnejšie je však mimo jeho ligu. A ako pôjde čas dalej, zrejme bude klesať kvalita, čo je zreteľne vidno už na dieloch z novej série... ()

Matt.Murdock odpad!

všechny recenze uživatele

Dívám se na to 5 minut a prostě musím napsat, že je to naprosto ostudnej seriál. Z hereckých výkonů Caluma (un)Worthyho je mi fyzicky zle. Ani jeden vtip, u kterého se obecenstvo řeže smíchy, nebyl vtipný. Odpad nad odpad. Co se týče dabingu, škoda mluvit. Battěkův pražáckej přízvuk tahá za uši víc, než otřesnej zpěv všech ostatních. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Celkem to de ikdyž nějaký díli mi přijdou trochu nudný , ale jinak dost dobrej seriál. A taky se mi dost líbí Austin Moonův ( Ross Lynchův) zpěv. Líbí se mi i jako herec , ale v seriálu mohli nějaké herce vyměnit , jako třeba Dezmonda ( Calum Worthy) a Trish ( Rainy Rodriguez). Tyhle dva mi přijdou v tomhle seriálu dost trapný. ()

Galerie (566)

Zajímavosti (14)

  • Seriál měl "cross-overovou" epizodu se seriálem Jessie (od r. 2011), což oba projekty staví do stejného univerza. (ManOfPhoenix)
  • První sneak peak na seriál sledovalo 5,7 milionů diváků, zatímco oficiální premiéru 4 miliony. (ManOfPhoenix)
  • Film se natáčel v Hollywoodu v Los Angeles a Irvine v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama