Reklama

Reklama

Austin a Ally

(seriál)
  • USA Austin & Ally
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2011–2016), 33 h 43 min (Minutáž: 21–49 min)

Hrají:

Ross Lynch, Laura Marano, Raini Rodriguez, Calum Worthy, Andy Milder, Julia Campbell, Claudia DiFolco, Ashley Fink, John Henson, Michael McCafferty, Jeff Blum (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Jak se dělá rock předvedou dvě protikladné osobnosti v úplně novém seriálu na stanici Disney Channel. Austin & Ally je komedie o přátelství dvou povahově odlišných teenagerů, jejichž životy se obrátí k lepšímu, když se jeden z nich stane přes noc hudební senzací.
Děj sleduje jedinečné přátelství dvou naprosto odlišných teenagerů - Austina, extrovertního hudebníka, který miluje zábavu a Ally, brilantní, ale plaché skladatelky písní a jejich dvou nejlepších kamarádů Trish a Deze. Austin a Dez si tajně vypůjčí jednu z Allyiných písní, nahrají ji a vytvoří videoklip, který následně umístí na internet. Z Austina se tak přes noc stane celebrita a hudební hvězda. Trish, nejlepší kamarádka Ally, se ji snaží přesvědčit, aby světu oznámila, že právě ona je autorkou oblíbené písně, zatímco Austin ji prosí, aby mu napsala další hit, který by mohl nahrát. Na místo toho nakonec Austin a Ally ve snaze stát se opravdovými muzikanty dají své talenty dohromady.
(oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Todd_Hewitt 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem přišel hned po jeho uvedení díky hlavnímu herci, Rossu Lynchovi a jeho úžasným písničkám.Ani jsem nevěděl, že je to od Disney Channelu, takže jsem shlédl celou první sérii. A strašně mě mrzelo, že se to u nás nevysílá. A to se konečně změnilo. Česká premiéra bude 11. května 2013. ()

Gromnir23 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč takové blbosti dávám 2 hvězdy... asi proto, že není důležité jen to co se děje před kamerou, ale i to co se děje, když se kamery vypnou. Celé osazenstvo spolu dobře vychází a to se promítlo i na výsledku seriálu. Takže 2 hvězdy za to, že vidět nadšení a radost u těch dětí mě potěšilo. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Tlieskam spracovaniu. Svieže, letné, farebné. Na to sa dá chytiť. Lenže to tá návnada musela stáť za to - tradične prudérny herecký cast síce poskytuje istú nádej vo forme správne uleteného Rossa Lyncha, lenže tu ešte stále straší trojica hercov, ktorí sa Disneyho priemeru rozhodne nevymykajú - a s rekrutujúcimi členmi ansámblu je to tradične taktiež bledé. Lauru Marano nie je ťažké pristihnúť pri afektovanosti, keby tvorcovia vsadili na jej prirodzenosť, mohla to byť bomba. Raini Rodriguez a Calum Worthy dokazujú, ako si u Disneyho predstavujú komiku pre deti 21. storočia a je to viac než len žalostné - zvlášť v prípade potrhlého, neprirodzeného Worthyho. Dejové zápletky rovnako kolísajú čo sa týka kvality a niektoré vtipné momenty dokáže prekyť Dezovo trapošenie - za to samozrejme jeho predstaviteľ nemôže, ale scenárista by sa mal nad tým čo píše trochu zamyslieť. Suma sumárum - seriál v rámci konkurencie nie je zlý, v rámci divákových očakávaní zrejme osciluje okolo priemeru, čokoľvek vyššie a originálnejšie je však mimo jeho ligu. A ako pôjde čas dalej, zrejme bude klesať kvalita, čo je zreteľne vidno už na dieloch z novej série... ()

Petka92 

všechny recenze uživatele

Miluju je! Austina i Ally. Baví mě, jak se z jejich přátelství stává láska. Písničky mám taky moc ráda a baví mě, co zase vymyslí Dez! Na tenhle seriál nedám dopustit. ()

Azareth 

všechny recenze uživatele

Klasická disney show pre malé fanúšičky. Za to je asi jediná, na ktorú som si čas od času, sám od seba pustil aj ja. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke karanténě jsem na tohle chvíli koukal. Že já jsem se radši nešťoural v nose nebo nehonil pavouky po zahradě. Takovou sračku už jsem dlouho neviděl a doufám, že ani týnejdžrům se to nelíbí. Protože pokud ano, je mi jich líto. ()

Lea221 

všechny recenze uživatele

Za celou dobu, snad od svých šesti sleduji tyhle seriály a filmy od tvůrců Disney. Ano. Třeba takovému Zackovi a Codymu jsem nikdy nepřišla na chuť. Ale je pravda, že u těhle seriálů se má člověk pobavit a ne v nich hledat logiku. To by je jinak přesunuli na kanál pro dospělé no ne? Ale musím říct, že po Sonny ve velké světě je tohle asi můj nejoblíbenější. Jsou tam vtipy, kterým se směji ještě půl hodiny a super rytmické písničky, které mě rozhýbou. Takže proč mu nedat pět hvězd? Splnilo to, co mělo. A oba hlavní hrdinové jsou skvěle vymyšlení. Ally mi občas hrozně leze na nervy se svými postoji, ale tak to asi tvůrci zamýšleli. A Austin? No comment. ()

claudi77

všechny recenze uživatele

Ja naozaj neviem prečo robí Disney Channel seriály ktoré sú stále o tom istom. Aj keď je pravda,v Amerike to má vyššie hodnotenie ako u nás. Lenže pre mňa je to len ďalší z mnoha iných jednotvárnych,nudných a trápnych seriálov na XD. Navyše dabing Lauri Marano v češtine sa vážne nedá počúvať. Odpady nedávam ale toto si nezaslúži ani 1 hviezdu tak bez hodnotenia. ()

anna1303 

všechny recenze uživatele

Mám pocit že na tejto stránke sú celkovo hodnotenia na Disney channel seriály neprimerane zlé a tento seriál nieje vínimkou. Ja som ho pozerala celé detstvo a prišiel si veľmi vtipný (pozerala som ho ale v angličtine, neviem ako to je z dabingom). Je vhodný skôr pre deti čiže ak máš nad cca 14, pravdepodobne ti vtipný nepríde ak si ho nepozeral v detstve. Veľmi sa mi taktiež aj pácili pesničky ktoré boli v tomto seriáli. Dávam 5 hviezdičiek lebo mám na tento seriál dobré spomienky. ()

Reklama

Reklama