Reklama

Reklama

Generation Iron

Trailer 2

Obsahy(1)

Jedná se o dokumentární snímek z kulturistického světa, kde nahlédneme nejen do zákulisí kulturistických soutěží, ale i do běžného života několika borců. Film je situovám a určen pro širší spektrum publika. Zjistíme tak co pojem "kulturista" všechno obnáší. (Expertt)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (84)

Happens 

všechny recenze uživatele

Kdokoliv přičichl ke sportu, tvrdému tréningu, nesmrtelně hluboké dávce motivace, sebezapření, možná až fanatismu - nalezne v tomto filmu kus sebe. Pro ostatní je to taková vstupenka do tohoto světa, věřím, že si mnozí budou ťukat na čelo. Pro mě se jedná o lidi, co mají vizi, vědí, co chtějí a jdou si za tím; tím pro mě mají tu největší hodnotu. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn dokument o současné špičce kulturistiky, mnohem podrobnější než například kultovní Pumping Iron, ale stejně stále doce povrchní, kdy sice na oko přináší osudy několika vybraných jmen před kvalifikací na Mr. Olympia, a to se všemi emocemi, očekáváním a zklamáním, ale ve výsledku jsou všechny informace vesměš povrchní a jakoby určené laické veřejnosti - přitom cílová skupina v drtivé většině bude právě u fitness publika, které by se jistě rádo dozvědělo co nejvíce detailů a pěkně podrobně. Na druhou stranu jako obecný pohled na vrcholovou kulturistiku dnešních dní je to reprezentativní kousek. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi kulturistiku, asi je celkem jasné, že vás tohle zaujme. Jinak je to pohled na muže, kteří se o něco ve svém životě snaží a možná toho nikdy nedosáhnou. Chápu jejich snahu, chápu jejich úsilí, ale docela by mě zajímalo, co dělají tihle borci v šedesáti, sedmdesáti, pokud nejsou Arnold nebo Lou. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov tohto športu rozhodne fajn zážitok nazrieť bližšie na (svoju obľúbenú) aktuálnu špičku Bodybuilderov. Slušne zrežírované, fajn atmosféra, dobrý soundtrack. Škoda len, že väčšina čo sa venuje tomuto športu a čo ho sledujú už vie ako sa to skončí. O trochu slabšie ako Pumping Iron a to s jedeného prostého dôvodu - Arnold :-) 90% - 5* ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pre mňa, čo mám 60 kíl aj so zimušnými kanadami, je niečo také nepredstaviteľné. Obludy, hory svalov, ale nie len o tom je tento film. Máte možnosť nahliadnuť do zákulisia, tréningov, stravy ale hlavne sa dostanete do hlavy jednotlivým obrom. Dozviete sa rôzne zaujímave veci z ich súkromného života, ako sa dostali ku kulturistike, aké ťažké je sa udržať, kvalifikovať, o čom všetkým ide a aké medzi nimi panujú vzťahy. Veľmi dobre a veľmi zaujímavo natočený dokument, ktorý má potenciál a dokáže ho dopozerať aj nekulturista. A zachytenie stresu a nervozity v samotnom závere je len čerešnička na torte. 4 z 5 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Phil "The Gift" Heath se stal 13. vítězem v historii soutěže Mr. Olympia. (RadimX)
  • Phil Heath se stal posledním vítězem Mr. Olympia, kterému osobně pogratuloval spoluzakladatel této soutěže a "otec kulturistiky" Joe Weider, jenž zemřel 23. března 2013 ve věku 93 let. (RadimX)
  • Vlad Yudin řekl, že nejtěžší natáčení bylo s Kaiem Greenem v jeho malém bytečku v Brooklynu, kam se muselo vtěstnat až 15 pracovníků filmového štábu. (RadimX)

Reklama

Reklama