Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (494)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný romantický film, bohužel jich je už moc.Ale ústřední dvojice je sympatická a diky ním Vás to udrží, jen se obávám, že za pár týdnů mě to splyne.60%. ()

andrewXx 

všechny recenze uživatele

"To by bola veľká chyba. Ak ho teraz odmietneš, stane sa jeho životným poslaním nájsť si dokonalé, najkrajšie dievča na svete, len aby sa cez teba pokúsil dostať. A nakoniec sa ožení s inou ženou a strávi s ňou zbytok života. Povie si, že je dokonalá a že musí byť šťastný, ale ona nebude ty, vieš ?" Film o dôležitosti životných rozhodnutí, o tom aké je dôležité počúvať svoje srdce a o následkoch ak je človek voči nemu hluchý. Dej miestami desil svojou reálnosťou, pretože vyvolával pocit, že sa to všetko môže stať kedykoľvek hoci komu aj vám. Film o dvojici ktorej na začiatku bolo treba natĺcť do hlavy, že sú pre seba stvorení a skôr než na to sami prídu, sprevádza ich množstvo chybných rozhodnutí najmä pri voľbe partnera a taktiež životných skúšok. Dobrému scenáru sekunduje sympatické herecké obsadenie a príjemný, trefný soundtrack. Snímok nepatarí k typickým romantickým klišé kde je všetko dokonalé a ktoré by človek chcel prežiť a to je na ňom to výnimočné. Po skončení zanecháva dojem a núti premýšľať o živote, snoch a budúcnosti. Prináša vtipné aj silné momenty, vôbec nenudí a za mňa ho môžem len odporúčať. ()

Sethiel 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších romantických filmů, co jsem kdy viděl. Místo typicky amerického patosu a kýče ukazuje život takový, jaký skutečně je - se spoustou průserů, překážek, nedorozumění, promarněného času, zklamání a věcí, které nejdou podle plánu, přesto neuvěřitelně krásnej. A mimochodem, opravdu nádherná herečka v hlavní roli. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný film se sympatickými představiteli hlavních rolí, který mi krásně vyplnil pár chvílí, a po kterém zbude úsměv na tváři a dobrý pocit. Těm dvěma to mezi sebou fungovalo, bylo to živé a téměř hmatatelné. Navíc byl sladkobolný příběh doplněn humornými situace, které byly opravdu k smíchu, což se mi většinou nestává. Nezanedbatelnou roli také hrály písničky. Na druhou stranu je zbytečné očekávat něco světoborného, jde opravdu jen a jen o moc pěkný romantický film, jaký se dlouho nepovedl. Balancuji mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale nakonec dávám vzhledem k té předcházející větě 3++ ()

Miska2712 

všechny recenze uživatele

Perfektný romantický film... Konečne niekto dokázal natočiť romantický film, v ktorom si myslíme od začiatku, že vieme ako sa skončí, ale pritom to vôbec tak nie je. Super sfilmované ľudské problémy a starosti s dávkou eufórie, citu a emócie. Ani na minútu som sa pri filme nenudila a bola som sklamaná, keď už bol koniec. Krásny popis ženy, ktorá ma celú budúcnosť pred sebou a už dobre vie ako naďalej bude pokračovať no pri tom aj malá maličkosť a situácia stačí k tomu aby sa všetky plány zmenili a jej budúcnosť ochabla (jej pocit) no naopak ju posilní a doplní viac ako by si kedykoľvek myslela. ()

Jana548 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí herci, romantika, krásný příběh. Hezké znázornění matky a dcery. Takže nemůžu jinak než 5*. Určitě se na to někdy ráda podívám znovu. ()

klara.leb 

všechny recenze uživatele

,,Tradiční romantická americká komedie", tentokráte velmi vydařená. Lily Collins a Sam Claflin se do rolí dobře vžili a vznikla z toho velmi povedená a kvalitní komedie na počest knihy, která je v porovnáním s filmem dost slabá, dlouhá a ne tak záživná. Kdybych neviděla nejdříve film, kniha by mě odradila. Doporučuju nejdřív film, pak knihu:)) Příběh dvou přátel od dětství, kteří se navzájem milují, ale bojí se zariskovat na úkor vztahu je v dnešní době více než běžný, ale pravdivý. Film je plný nečekaných zvratů, dobrého humoru a úryvků ze života. Scénář, scény i obsazení jsou dobře promyšlené a skvěle provedené, nezbude nic, než dát plný počet hvězdiček.:) Jinak, tohle je jediný film, který je lepší než kniha (dle mých zkušeností), čemuž se sama divím. Ve filmu je toho TOLIK jinak než v knize a přesto mi to vůbec, ale vůbec nevadí.. Spíš vyhovuje a uvítala jsem to.:)) ()

SweetCherry 

všechny recenze uživatele

Takže od tohohle filmu jsem si předem nic neslibovala. Musím ale říct, že mě mile překvapil. Děj je poutavý, ale nepopírám, že místy jsem se trochu nudila. To všechno ale lze odpustit, protože to hlavní hrdinové vynahrazují důvěryhodností. Nevím jak vy, ale já jsem tu chemii mezi hlavními hrdiny cítila. Díky tomuto filmu jsem změnila svůj názor na Lily Collins, kterou jsem jinak ráda neměla. Jak už jsem řekla, příběh mě zaujal, ale rozhodně bych tohle nezařadila do komedie. Tohle bylo podle mě spíš drama ()

Drakersss 

všechny recenze uživatele

Nejkrásnější romantický film který jsem kdy viděl. Srdce rvoucí, dojemný příběh u kterého jsem měl každou chvíli slzu v oku. Jak ta láska dokáže být ošemetná. ()

RealHonza 

všechny recenze uživatele

Emocionální přepálenost v určitých scénách bohužel dále v amerických filmech přetrvává, extrémní charaktery taktéž. Jiskru film ale bez pochyby má a nudit se u něj určitě nebudete, to spíš plácat na čelo. Vcelku příjemně strávený čas, takže mohu doporučit jako oddechovku. ()

zazka 

všechny recenze uživatele

Takže sa tu všetci hlavne ukľudníme a premyslíme si tie vysoké hodnotenia...Lily Collins je pekná, áno...Sam Claflin je tiež pekný, áno...Malé dieťatko pekne čká, áno...No a to je asi tak všetko...Romantická komédia v štýle: "máme sa radi, ale je to nesprávne byť spolu" sa miestami snaží hrať sa na niečo viac, ale nič viac za tým bohužiaľ nehľadajte...Čo ma na komédii strašne iritovalo prezradím v *SPOILEROCH*...Neviem čo presne mám označiť za chybu, ale asi najviac by som za to vinila scenár...Do príbehu sú priam až neľudsky vsunuté zvraty, ktoré majú okoreniť dej a posúvajú príbeh "dopredu"...Ktorý idiot by si napríklad rezervoval izbu s milenkou v hotely, kde pracuje jeho manželka??? Kto by sa chcel oženiť so ženou, o ktorej vie, že ho podvádza a nemá s ňou nič spoločné??? Plne zdravý otec Rosie ide na dovolenku a zrazu na nej zomrie, dokonca posmrtne prichádza ku Rosie od neho list...Kto už len píše z dovolenky rukou písané listy (okrem pohľadníc samozrejme) kde sa rozpisuje o tom, že dcéra si má plniť svoje sny??? Kto píše v tejto dobe rukou písané listy vôbec???Kto používa zasranú nokiu 3310, keď všetci ostatní presedlali na ajfóny???Ako to, že pekná Rosie má spolu s playboyom Gregom takú škaredú dcéru???Ako to, že Rosie si ani za ten svet neviem stotožniť s rolou matky, hlavne keď je jej dcéra už tínedžerka a vyzerajú skôr ako sestry (možno chyba maskérok alebo kostimérok)???No a konečne...Ako to, že Rosie a Alex sa vždy tak debilne bozkávajú, že máte sto chutí popadnúť ich za hlavy a zraziť im ich dokopy??? *SPOILERY KONČIA* a končím aj ja, lebo ja už k tomu nemám čo dodať a nechápem, ako sa táto komédia mohla vyšplhať až tak vysoko... ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase kvalitná romantika. Sympatická ústredná dvojica absolútne prebíja niektoré zbytočné dejové prvky a náhody. ()

Reklama

Reklama