Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (494)

marshmallow1 

všechny recenze uživatele

Dávám 5* za silný příběh, kdy na začátku filmu vůbec nebylo zřejmé, že se příběh rozvine do takových to rozměrů. "Nikdy není pozdě něco změnit, i když to vypadá a myslíme si, že již pozdě nenávratně je". ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemna romanticka komedie o dvou srdcich ktera si jsou souzena, ale stale se mijeji. Love, Rosie je obsazeno neprilis znamymi, ale velmi dobre hrajicimi herci i okouzlujici Lily Collins. Je to dobre, vitpne napsane a prekvapive pusobive zrezirovane, treba o Ditterovi jeste uslysime. ()

solange85 

všechny recenze uživatele

Filmů s podobný tématem jsem viděla několik. Ale musím přiznat, že ikdyž se mi zprvu zdálo, že se jedná o předvídatelný příběh a naprostou romantiku, která mě nemůže nijak překvapit, tak mě nakonec překvapil velmi příjemně. Díky sympatickým představitelům hlavních rolí, svižnému tempu a vyváženému podání vtipných a dojemných momentů si tento film udržel po celou dobu moji pozornost a opravdu potěšil. Zkrátka pohodovka na volné odpoledne. ()

ArchAngel_ 

všechny recenze uživatele

Příběh ze života o životě se skvělou Lily Collins v hlavní roli. Filmu by nebylo po stránce příběhu, hraní a tak dále co vytknout, tedy až na to, že ačkoliv ve filmu uběhne tak 16 let, hlavní hrdinové nestárnou a svět se kolem nich mění jen málo a je to strašně nápadné. Tohle tvůrci prostě nezvládli. Jinak dobrý film. 80/100. ()

Belugia 

všechny recenze uživatele

Stále sa v tom živote míňali.. Nepovedali si, čo cítia.. Krásne spracovanie, pohodová a realistická romantika zo života. O osudovej láske. Oko neostane suché. ()

LSI 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemnej film...Příjemné herecké obsazení, trochu té náhody k tomu a závěr filmu ve který každý od začátku tajně doufá. Viděl jsem ho 2x. Poprvé v originále a teď i s dabingem. Moc často nevytýkám filmům dabing, protože si člověk více vychutná děj, protože nemusí číst titulky. Ale tentokrát doporučuju verzi s titulky. Nemůžu si pomoct, ale hlavně ženské role jsou hrozně nadabovaný. Hrozně tím myslím, že se hlasově nehodí k herečkám. Hlavně když si vzpomenu na nadabovaný hlas BETHANY tak mně naskakuje husí kůže...Přesto film s dobrým nápadem s vysokou nutriční hodnotou. Protože je to tak sladký, že se to pohybuje kolem 1kg cukru na 60 minut filmu. ()

Liesel1 

všechny recenze uživatele

Poměrně pěkný film s občasnou nadsázkou. Poselstvím filmu je nevypočitatelná láska, která dokáže být pěkně komplikovaná a dlouho hledaná. Člověk se u filmu pobaví, občas dojme a odpočine si. Je to dobrý film, který bych doporučila třeba k nějakému rodinnému večeru (samozřejmě záleží na věku zúčastněných) nebo spíše k večeru s přáteli. ()

theblackswan 

všechny recenze uživatele

Alex a Rosie, kamarádi už od školky, kteří v období dospívání začnou jeden druhého vidět v trochu jiném světle, avšak ani jeden z nich neudělá první krok a nepřiznají si to. A tak se jejich cesty rozejdou jinými směry a oni dva se následujících několik let míjejí. Dlouho jim trvá, než jim vše dojde a najdou si k sobě cestu, ale samozřejmě, jak už to tak v těchto filmech bývá, nakonec jí naštěstí najdou - a já jim to celou dobu moc přála :) Tento film je však úplně jiný než ty americké. Celé to působí mnohem více ze života. Herci skvělí! Takováto romantická komedie se jen tak nevidí! Určitě nelituju návštěvy kina, pochybuju, že mě ještě nějaký film někdy takhle mile překvapí. ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Zde musí zaplesat i jinak neromantická duše, ta romantická zaplesá dvakrát víc než jindy. Skvěle obsazený film, kdy se herci k sobě velmi hodí a dá se jim věřit každý pohyb, slovo. Výborný scénář ve kterém je pramálo chybek. Hodící se k daným scénám písničky, dobrá výprava a kostýmy,....navíc je to prostě život, podobná rozhodnutí/nerozhodnutí nebo promarnění/nepromarnění toho či onoho vidím kolem sebe každý den, jen v trochu jiné podobě. Tady to diváka cíleně vyždímá a dojme. Film je až neuvěřitelně spojen s realitou. BOMBA ()

petra79 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to způsobeno tím, že jsem od toho čekala hodně, ale podle mě to byla nuda. Klasický romantický film se špetkou vtipu (nechápu, ale anglický humor, který tak miluji se někde vytratil). Celé mi to přišlo jako vykrádačka různých filmů a moc mě to nebavilo. A kapesník také nebyl třeba....a to brečím i u animáků:-) Za mě 3 hvězdy a to jen ze soucitu. ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Ďalšia "romantika" od britov. Spočiatku som sa začal obávať, ale je to svieže, zábavné, bez cenzúry a k tomu rozkošná Lily. 3.5* ()

Nio767 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tuhle cipovinu jsme s partnerkou velmi těžce rozdýchávali. V tomto paskvilu bylo od začátku až do očekávaného ubohého konce všechno špatně. Jak to vyjádřit stručně a pokud možno slušně - na tohle už mi slova nestačí. Prostě jasný kandidát na propadák roku a to hodnocení tady na csfd má jako znamenat co? No to snad raději ani nekomentovat, protože bez vulgárních výrazů by to ztěží bylo možné. ()

DeRoyce 

všechny recenze uživatele

Co napsat? ....Snad jen děkuji, že jsem mohl být svědkem dění. Krásnej příbeh, stříknutej hravým komediálním lechtáním, nepřízní osudu. Příběh, který sune racionální vnímani diváka do pozadi. Snímek, který je natocený pro diváka velmi specifickeho - protože ho sleduje divakovo srdce. Film, z kterého stříka štěstí a slast, bolest i strast.. Úžasně milé umelecké dílko. Film, který dává jako celek racionalní smysl, avšak štafetu předává emocionalní rovině vnimání a vy spíše než dění hltáte pocity, vyzařující od začátku snímku až do jeho konce... Nakonci projekce mé srdce tleská, zkrátka bezva biják! :-) ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Romantika jako stehno která neurazí.Vše co je předvídáno se stane,vše v co je doufáno taky.Na víkendové odpoledne ideální. ()

ash.s 

všechny recenze uživatele

Dívka a chlapec nemohou být kamarádi. Buď mezi nimi něco bylo, je nebo bude. A přesně o tomhle je tento film. On chce ji, ale... Pak ona chce jeho, ale... a tak celé dokola. Život jim klade do cesty různé problémy, ale nakonec je problém jen jeden - špatná komunikace. (Proč jí to neřekne? Sakra, tak už mu to řekni!!!) Kdyby si byli schopni vyjádřit své city, tak se po pěti minutách nemáme o čem bavit a můžeme jít domů. Takhle celý film čekáme na chvíli, kdy se konečně najdou. Po velkém happyendu si můžeme pouze postesknout, že realita by byla úplně jiná (mimochodem ona i po těch letech pořád vypadá na sedmnáct?) Film na páteční večer OK, ale upřímně... opravdu bych ho chtěla vidět znovu? Asi ne... ()

Reklama

Reklama