Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (494)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Romanťák sladkej jako cecek. Ale víte co? Funguje to, a to nejen díky precizně smíchané směsi humoru a vážných scén, ale třeba i britské lehkosti a vhodné hudební složky. K tomu obdivuhodná Lily Collins, která je jednoduše k sežrání. Netradiční je dlouhé období, jež nám snímek vykreslí, ale i to je zvládnuto s bravurou. Tudíž když doporučit něco romantického, tak zde se dá jen těžko zmýlit. 80 % Oblíbená část- Hi, I'm Dick. ()

filmharmony odpad!

všechny recenze uživatele

...příšerné, ubohé a naprosto nepochopitelně přehodnocené... málokdy mě něco zdvihne ze židle, ale tady jsem vzteky byla až u stropu... hloupý scénář, přehrávané, trapné "americké" nepochopitelně stupidní potleskové scény a nesoudnost tvůrců... anglický jemně ironický humor miluji, tady anglánům upadla sušenka do čaje a nás v něm vykoupali... brrrr... ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ono to zaujme, má to pěkné chvilky, skvělé nápady a je tam pár skutečně vtipných situací. I ta herecká sestava je velmi sympatická. Nicméně, je tam až přehnaně moc náhod a scénáristických kliček. Kdyby autor scénáře potřeboval, aby spadl meteorit, nedělalo by mu to problém, 3 hvězdy. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Má to všechno, co byste od filmu tohohle typu čekali. Dva krásné a sympatické hrdiny, co se zjevně milují, ale pořád si to nějak nedokážou říct, archetypálního hajzla (a archetypální nevěru), typickou blbou blondýnu (nebo hned dvě?), potrhlé nejlepší kamarády, kteří se překvapivě dají dohromady... svatby, pohřby, dramatické příchody, toužebné pohledy, prostě the works. K tomu dobrý písničkový soundtrack. Ale Jeden den je přece jen pořád lepší. ()

Stirek45 

všechny recenze uživatele

Naprosto jedinečný film. Mísí se tam romantika s komedií, což je moje nejoblíbenější kombinace :) Lily Collins zjišťuji, že mám čím dál tím víc radši a radši. Tato herečka nám ještě ukáže ;) Plánuji si i přečíst knížku, ale než na to zase přijde, tak uplyne dlouhá doba, ale na film určitě zajděte -> 100 %. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tenhle film točil o chuděrce Bethany, tak tady všichni pláčem jako želvy, protože život je tak strašně nespravedlivý. Bethany se zakoukala do stejného muže jako Rosie, akorát narozdíl od hlavní hrdinky věděla, že je to ten pravý, hned, nemusela se rozmýšlet 10 let. Vážně nevím, co jsem od tohoto snímku čekala, ale jsem si jistá, že jsem to nedostala. Půlka filmu celkem ušla, ale jak došlo na srdceryvné scény před publikem a snahu o vyznání lásky před svatebními hosty, za což by si Rosie zasloužila od nevěsty minimálně přes ústa, hvězdy padaly a padaly. Dvě trdla, která nevěděla, co chtějí, se konečně našla. Ale za jakou cenu? Štastný romantický konec narozdíl od většiny diváků tedy považuji za konec spíše nešťastný. Protože nemám ráda "americké" happyendy, měla bych být tedy spokojená. Ale nejsem. Jakmile se v nějakém filmu nebo v životě objeví něco kontroverzního, většina lidí je z toho úplně zhrozená. Že tady dostala morálka na frak, toho si však dokonce nikdo ani nevšiml. Je to přece tak romantické.... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není prostě určen pro takového primitiva jako jsem já. Nedokážu rozlišit ty emoční nuance, které se vinou filmem jako tenká růžová čára. Životní cesta je dlouhá a i když po ní dva lidé kráčí jako kamarádi, trvá někdy dlouho, než se zjistí, že k sobě ti dva patří i jako muž a žena. To bývá často námětem romantických komedií, kdy jeden už to ví a druhý je natvrdlý trouba, a dojde mu to až těsně před koncem- tedy před těsně happy endem. Otázkou u takových komedií vždy je, zda se tvůrcům mezi začátek filmu a happy end povede vměstnat dostatek zábavného materiálu, aby se divák nenudil. Pokud padnou vtipná moudra, veselé situace, poučení- tím lépe. Tady mi stačila první půlhodina, abych věděl, že mne z toho filmu nezajímá absolutně nic- ani začátek, ani konec, ani ti lidi co plácali jeden nesmysl za druhým. 30% ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ve všech pohádkách, starověkých i moderních, jde jen o to jedno – hledání toho pravého nebo té pravé, pana Božského nebo Spřízněné duše, zkrátka na konci má být buď princ (nebo aspoň bílý kůň :) nebo ona, jedině ona. Tady je to ale jinak a problém je jinde. Rosie i Alex vědí, že jsou hrdiny své společné pohádky, ale oba si musí projít velkým množstvím kapitol, než dospějí ke zvonci a konci. Slzy i smích, smutek i radost, to vše do pohádky a vlastně i do života patří, trapasy i romantika, absurdity i blbé náhody, to vše do tohoto žánru a vlastně i do života patří. Užijte si to, a to výjimečně neříkám škodolibě, ale s láskou…. Vesper. ()

Bara222 

všechny recenze uživatele

Romantický film natočený dle knižní předlohy “Kde končí duha” od autorky knihy “PS: Miluji Tě”, s příjemným britským humorem sází na emoce diváka. Vlastě mám pocit, že v celém filmu není jediná scéna, která by nebyla maximálně emočně vypjatá. Krásně naivní "pohádka", kde můžete vše jakkoli pokazit nebo prošvihnout, ale vždy dostanete další šanci. Kéž by to tak bylo i v reálném světě! ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná romantická komedie\drama a po všech směrech kvalitní řemeslo. Lily Collins a Sam Claflin sympaťáci i v situacích, které by se dali vyřelit lépe a ani bych se moc nedivil, kdyby se ta obří chemie mezi nimi přenesla i mimo plátno. Doporučuji s původním znění! Na českém dabingu se někdo neskutečně vyřádil. ()

VaHo 

všechny recenze uživatele

Typická netypická britská romantická komedie. Neustále míjení, střetávání, zamotané vztahy, atd. takový jaký je život, někdy byste brečeli a jindy je to k smíchu. Sedlo mi to. Lilly Collins si přidávám do Top hereček. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Je to krásná romanťárna, až na půdu. Lily a Sam jsou kouzelná dvojice, která se léta míjí a prožívá nejednu horkou, ale i úsměvnou chvíli v životě. Oba hledají lásku a štěstí, sice každý na vlastní pěst. Ale právě proto, aby zjistili, že tohle mohou naplno zažít jen spolu. Tenhle snímek patří mezi ty opravdu pěkné a koukatelné romantiky, které mají dobrý příběh a skvělé herecké výkony. Sam, už mě zaujal ve filmu "Než jsem tě poznala" a naprosto odrovnal, jako Oswald Mosley v Gangach z Birminghamu. ()

Juliette_ 

všechny recenze uživatele

Oddechová romantická komedie, která sice neurazí, ale nadchnout by mohla mnohem více. Možná to bylo tím, že jsem už od začátku očekávala něco vyjímečnějšího než jsem posléze dostala. Dost mě tu iritovaly charaktery vedlejších postav v podobě Grega, Bethany a Sally. Chápu, že musely být přehnané, aby vyniklo to, že Rosie a Alex mají být spolu.. ale proč takovým způsobem, že současně vynikne i blbost Rosie a Alexe za to, že s nimi vůbec jsou? Nakonec se však happy endu dočkáme, takže better late than never! Velký podíl na mém hodnocení má i Lily Collins, která mě mile překvapila a už se těším až s ní uvidím další film. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Taková klasika, já ani nevím co k tomu napsat. Prostě tuctovka, zase láska až na věky, která se děje jen ve filmech :) Ale nebylo to špatné, spíš z Lily se stává pěkná herečka nevím ještě jestli dobrá, ale pěkná ona je...jo kurva drát, teď jsem koukal, že už jí je šestadvacet, to mě poser, tak to je z ní už žena. Postupem času se však z tohodle skormného snímku stala moje oblíbená romanťárna. Nejlepší scéna "v mé vagíně je kondom a já ho nemůžu localizovat"....střich příjde doktor "ahoj já jsem doktor Dick" :D ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsou Lily a Sam v jedné scéně je vše v naprostém pořádku a vypráví se krásný příběh s výbornými herci-postavami, ve kterém se jedna složka (děj) opírá o druhou (charaktery) a naopak, přičemž do sebe skvěle zapadají. Nechybí humor, který byl na mě místy zvrhlý, a všelijaké překážky, které nebyly vždy úplně košér, a tak trochu rušily. Co psáti na závěr...? Stejně mě dostali. Pěkné, romantické, zábavné. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Rosie se v životě moc nedaří, její plány nevychází a musí se srovnat s novými výzvami. Nová romantická komedie, která mě navzdory nepřítomnosti jakýchkoliv hereckých hvězd slušně okouzlila. ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Tenhle režisér že je německý dětsko-televizní tvůrce? Pak smekám před parádní atmosférou britských romantických komedií, kterou jsem mu zbaštil i s navijákem. Nicméně, ač bych dal rád čtyři, zůstává S láskou, Rosie v žánrovém průměru. Ničím nijak zvlášť nepotěší, současně ani neurazí a navíc na Lily Collins je jako vždy krásný pohled a nejde jí nefandit. Jen ti dva mužové jejího života nemuseli vypadat oba stejně. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlíbivější romantický film pod sluncem. Ta neskutečná atmosféra, intenzita i smutek, které z téhle malebné romance čiší, mě kdysi úplně omámily. Lily Collins je v mých očích mírně pochybnou herečkou, za to Sam Claflin je jedním z nejtalentovanějších a hlavně nejpříjemnějších vystupujících herců mladé generace s potenciálem dotáhnout to hodně daleko. Dal bych si s ním alespoň do třetice po stejně povedeném Než jsem tě poznala další vymazlenou romantiku. ()

Reklama

Reklama