Reklama

Reklama

VOD (1)

Mercy je napínavý nadpřirozený thriller, který odkrývá dávná rodinná tajemství. Dva problémoví bratři se vydají společně se svou matkou do odlehlého domu, aby se tu postarali o babičku. Snaha pomoci jim ale přinese nečekané pře- kvapení v podobě děsivých tajemství, která jejich babička dosud skrývala. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

hladass 

všechny recenze uživatele

Na tenhle kus jsem se podíval jen kvůli tomu, že je napsán na motivy povídky krále hororu Stephena Kinga... Zda-li se drží povídky, nebo se jí scénáristi jen lehce inspirovali nedokážu posoudit, protože si ji vůbec nevybavuji... Ale to není vůbec důležité... Podstatné je, že jde i přes krátkou stopáž o extrémně nudný a zdlouhavý kousek o zlobivé babičce, která skrývá pár nepěkných tajemství... Atmosféra kromě posledních pár minut prakticky žádná, herci se také moc nepředvedli, nahota ani gore se samozřejmě nekoná, takže za mě jde čistě o ztrátu času... ()

stration 

všechny recenze uživatele

Celkem snadno zapomenutelný film, který připomíná kupu svých slavnějších bratříčků. Pár originálních momentů se najde, hlavně co se samotné postavy babičky týká, ale jinak nic moc. Lekačky žádné, napětí je téměř neznatelné a poslední půlhodinku se to rozjede jenom opravdu lehce. Doporučuju začínajícím hororovým fanouškům (rozuměj kolem třinácti let) u kterých nehrozí, že by měli z filmu nějaký trauma. Kingovu povídku jsem určitě četl, ale momentálně si ji také nevybavuju, což samo o sobě svědčí o tom, že to asi žádná pecka nebyla. Stejně tato zfilmovaná verze. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podľa krátkeho príbehu „Gramma“ od Stephena Kinga sfilmovaný horor o mame s dvoma synmi, ktorá sa príde postarať o jej chorú mamu, disponujúcu však zvláštnymi schopnosťami. Keď tu synovia objavia aj podivnú knihu, naznačujúcu čiernu mágiu, ukazuje sa, že rodina má v kapse ešte pár starých tajomstiev. Kingove trademarky a obľúbené témy presakujú aj tu, no predsa len cítiť, že to bola iba kratšia story, kde to nebolo až tak rozpracované a filmové spracovanie tieto nedostatky nezachraňuje. Takže je to skôr len taký lepší TV počin, čomu zodpovedá aj herecké obsadenie z aktuálnych hororových seriálov. Ale ako taká strašidelnejšia rodinná jednohubka to vôbec nie je zlé. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dejovo nezaujímavé, šedivé a dosť predvídateľné. Keby aspoň technická stránka nebola odfláknutá, možno by sa dalo uvažovať nad slabým priemerom. Trikové efekty nula bodov, napr. ten vlk smrti, to bolo čo? Jeden veľký výsmech. V Nekonečnom príbehu bol desivejší, tu boli len žlté oči v tme a trochu pary. Lakačky skoro žiadne, masky radšej ani nespomínať, vizuál podpriemerný a atmosféra mala k mrazivosti riadne ďaleko. Legenda mohla byť tiež prepracovanejšia. Skrátka, režisér si neodviedol dobre svoju robotu. Jeho Hrôza v Connecticute bola na kvalitatívne vyššom stupni. Na druhú stranu, chalanisko z TWD nebol najhorší, v budúcnosti určite niečím prekvapí. 40/100 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Tak ja som trocha sklamaný.Vedel som že to nebude až tak dobré ale toto bolo nudné.Za celý čas som sa ani raz nenaplašil vlastne ani nebolo kde.S tou babičkou sa mohli tak vyhrať a také lakačky urobiť.No bohužiaľ nič nebolo.Zápletka je strašne tupá a ten zlý neviem čo to bolo je vlastne iba nejaký tieň.Mne sa to nepáčilo 1* asi za tú atmosféru , ale inak nič.Dokonca aj koniec ktorý mal byť najlepší stál za hovno. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie ve městě Los Angeles. (Terva)
  • Had, pred ktorým George (Chandler Riggs) hrá na husle, je štrkáč diamantový, no had, ktorý mu po dohraní skladby prechádza pomedzi nohy, je len užovka. (Kadas97)

Reklama

Reklama