Reklama

Reklama

Vojín Arahos 4: Rande s osudem

(amatérský film)
Česko, 2013, 19 min

Obsahy(1)

"Posledním dílem všechno začíná." Závěrečná epizoda série satirických válečních příběhů s podtitulem "Rande s osudem" se vrací na úplný počátek příběhu titulní dvojice vojínů Arahose a Leviho. Na pozadí jejich setkání se rýsuje válečný konflikt, který neodvratně změní směřování jejich životů. (Brennos)

Recenze (5)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Ta čtvrtá hvězda je za závěrečnou písničku, která mi přišla dobrá sama o sobě. Vlastně mi pan režisér připadá jako lepší zpěvák než herec, ale talent chlapec rozhodně má a v uniformě mu to sluší a to se taky počítá. ()

Icewalker 

všechny recenze uživatele

Místy ne zcela přesvědčivé herecké výkony, a hlavně by se mi líbilo užití trochu víc nadsázky. Nicméně, práce celého štábu si zaslouží uznání. Já osobně byl spokojen, patos "závěrečného" dílu na mě zabral :) Je škoda, že tento snímek nemá tolik pozornosti, kolik by dle mého zasluhoval, mimo kruhy amatérských filmařů. Holt, doba tomu nepřeje, dnes je publikem vyžadováno produkovat jednu hloupost za druhou. Hloupost, na kterou si divák už za týden nevzpomene. Avšak Arahos a jeho buddy zůstanou navždy v srdcích nás zasvěcených ;) ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Tomu se nemá snad co vytknout :D Škoda jenom toho zvuku, že je jaký je a není kvalitnější. Ale je to neskutečně příjemné sledovat - vydařená kamera, barvy, světlo, první plán, druhý plán jsou tady dokonalé a někdy dovedou i rozesmát. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Rozpočet filmu tvořily náklady na benzín, plechovku barvy a štětec, ostnatý drát, hrstku nábojů, 2 zubní kartáčky, drobnou pyrotechniku, občerstvení pro zúčastněné a pytel brambor. (Brennos)
  • Pro trikový tým Emil Novák a Jan Smrž šlo o první práci na filmovém projektu. (Brennos)
  • Čtvrý díl je posledním dílem série, nicméně vzhledem k retrospektivnímu stylu vyprávění dějově předchází díly minulé. (Brennos)

Reklama

Reklama