Reklama

Reklama

Underdogs

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dejiskom filmu Underdogs (Smoliari) je vidiecka oblasť v štáte Ohio, rodisku amerického futbalu. Príbeh sa zameriava na malomestský stredoškolský futbalový tím, ktorý je odhodlaný postaviť sa schopnému a silnému rivalovi zo susedného mesta, čím vyjadruje spriaznenosť s mestskou komunitou. Bobby Burkett (Logan Huffman) je sľubný útočník tímu Rytierov, ale jeho školský tím nikdy nebol schopný preraziť nad základnú úroveň. To všetko sa zmení príchodom nového trénera Vinceho DeAntonia (D. B. Sweeney). Prísny šéf regrutuje nových talentovaných, no tiež nepredvídateľných hráčov, vrátane mladistvého delikventa a záškoláka, ktorý tak dostáva druhú šancu. Situácia sa vyostrí, keď sa Bobby zamiluje do Renee Donohue (Maddie Hasson), hlavnej roztlieskavačky súperiaceho družstva. Jeho úhlavný nepriateľ John Handon III (Charlie Carver) sa mu tak stane sokom nielen počas zápasu.
Bobby sa medzitým musí vyrovnať aj s rodinnými problémami, keď jeho otca obviní jeho bývalý zamestnávateľ a významný občan mestečka John Handon II (Richard Portnow), ktorý si nárokuje autorské práva na revolučný výrobok v oblasti šetrenia energie. Keď je ohrozený aj ich rodinný život, Burkettovci sa púšťajú do boja. Čoskoro sa rozšíria klebety o Handonovej spoločnosti, ktorá sa má vraj presťahovať do Mexika. V ohrození sa ocitnú stovky pracovných miest a osobná česť mnohých obyvateľov. Družstvo Rytierov bude v osudovom „Zápase šampiónov" proti tímu Vikingov, ktorý získa väčšiu pozornosť než celoštátne finále, zastupovať celé mestečko. (Incantator)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

No co, je to strašně klišovité, jsou zde všechny prvky, které dělají film sentimentální, je zde utrpení nebo tak něco, co je následně vykoupeno štěstím. Tohle jsou přesně ty filmy, kdy chcete věřit tomu, že bude život lepší. Možná nebude, ale na chvilku se takovým stát může. Je to strašně profláklé, ale takové filmy prostě někdy potřebujeme. Rodinný film, který nepřinese nic nového, ale můžete se na něj dívat v podstatě kdykoli a s kýmkoli. ()

myrecko 

všechny recenze uživatele

Film nicim neprekvapi. Podla skutocnej udalosti bol asi len ten ohrievac jeho otca. :D V meste su dva kluby, jeden vo vyssej sutazi a jeden o 2 sutaze nizsie ktory este nevyhral. No a zaver filmu si viete domysliet. ()

Reklama

Reklama