Reklama

Reklama

Škoda lásky - Série 1

(série)
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 7 h 23 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Petr Šabach (kniha), Petr Šabach (povídka)

Hrají:

Karel Gott, Zora Poulová Valchařová, Petr Píša, Eva Holubová, Karel Šíp, Jiří Fero Burda, Jan Adam, Veronika Řeháková, Lubor Novotný, Tereza Hálová, Charlotte Ella Gottová, Tomáš Töpfer (více)
(další profese)

Epizody(15)

Zajímavosti (9)

Škoda lásky - Škoda lásky (2013) (epizoda) (S01E01)

  • Karel Gott v tomto autobiografickém příběhu hraje sám sebe, proto by se mohlo zdát, že scény točené ve filmové vile, ve které bydlí, je opravdu jeho domovem, ale není tomu tak. Vila stojí v Černošicích v ulici Zdeňka Lhoty 439. (sator)

Škoda lásky - Diamantová svatba (2013) (epizoda) (S01E08)

  • V čase 49:38 je možné v televizi vidět vysílání pořadu Události v regionech (od r. 2007). O reálné vysílání se ale nejedná, a to z několika důvodů: na obrazovce chybí logo stanice, v grafice ČT24 byl spodní text psán verzálkami (a ne malými písmeny) a pořad Události v regionech nikdy nebyl vysílán v odpoledním čase, ale pouze v podvečer. Ve spodním textu se také nachází drobné překlepy a vysílání obsahuje podivné střihy. (David7)

Škoda lásky - Pravda (2013) (epizoda) (S01E11)

  • Exteriéry byly natáčeny ve městě Sobotka, vidět lze náměstí a zámek Humprecht. (rakovnik)

Škoda lásky - Škoda lásky (2013) (epizoda) (S01E01)

  • Príbeh je inšpirovaný skutočnými udalosťami. V skutočnosti ale bola fanatická fanúšička Karla Gotta nemka Hannelore Uhl, ktorá na maestra striehla ozaj všade. Vidieť ju môžete aj vo filme, hoci sa tam objaví len na pár sekúnd. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama