Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snobský spisovatel přijíždí na vesnici, aby svědčil na svatbě kamaráda z vojny. Dá mu dost práce, aby se sžil s každodenní jednoduchostí vesnického života. Seznamuje se s Maruškou, křehkou vesnickou dívkou, která se zajímá o literaturu. Nezvyklá kombinace čistoty, naivity a zásadovosti vzbudí ve spisovateli mužskou žádost. Avšak Maruška odolává svodům muže z velkého světa a posléze mu naprosto převrátí život vzhůru nohama. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn televízna záležitosť a to nie som fanúšik ako Viewegha, tak ani Langmajera (a produkcia mohla vybrať niekoho ešte o čosi pôvabnejšieho, než je Eva Josefíková, ale i ona je fajn). Ale posledné sekundy som vážne nepochopil. To čo bol za koniec? To sa tam akože vrátil a vzal si ju naspäť, či? ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reálie z vesnice a nevinnou dívku versus slavný trhač kalhotek zvládli tvůrci v první polovině filmu skvěle. Od přesunu do metropole příběh uvadal, až zvadl úplně. Je vidět, že Praha je trapná nuda. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lolita z dediny so zásadami mala niečo do seba, hlavne výber dvoch hlavných postáv bol výborný. Škoda, že tomu chýba pokračovanie, nejaký druhý diel alebo aspoň malá pointa. –––– Někdy bych odtud chtěla odjet. Odstěhovat se. Žije se v Praze hezky? – V Praze je blaze. ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele

Taková trochu Lolitka na český způsob, shlédla jsem to, ale druhým okem jsem byla na sociálních sítích vč. csfd, sorry jako. Jirka Langmajer má větší potenciál než toto. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jiří Langmajer fakt umí hrát a toto zahrál a "protrpěl" vážně dobře :) Eva Josefíková zahrála tu lolitku tak úžasně, na to že jí bylo 24 ;) až by jí tu nevinnost člověk věřil :P JJ taková to dívka dokáže převrátit a zamotat hlavu dokonale <3 PS: nevím proč tady řešíte nějakou pointu??? vždyť to bylo přece jasné, když se za ní vrátil :P, nebo snad né ?! ()

Reklama

Reklama