Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reportérka (J. Pidrmanová) se vypraví se svým kameramanem a zároveň životním partnerem (M. Hofmann) do vesnice za manželským párem (M. Kantorková a J. Skopeček), který má právě oslavit šedesát let spokojeného manželství. Zastihne ale oba ve stavu nejvyššího rozčilení, hádek a výčitek. Všechny křivdy vyplouvají na povrch. Podaří se manžele přesvědčit, že jejich diamantovou svatbu by stálo za to nakonec přece jen natočit? (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do této povídky byli velice příhodně obsazeni Jan Skopeček s Janou Pidrmanovou a nečekaně příjemným Josefem Cardou. Vtipné, uvěřitelné, realistické, navíc v krásných přírodě i hezké chaloupce. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Výborný komediální příběh se skvostnou dvojicí diamantových manželů. Ale celkově je to vtipné a citelně ze života. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dědek sa neoholí a neoholí, takže diamantová svadba sa (ne)vyvíja podľa predstav štábu. Ale nebola by to pohotová reportérka, keby sa riešenie nenašlo. Vytasí všetky ženské zbrane, na deda aj na babu, a možno sa reportáž podarí. Epizóda má množstvo skvelých dialógov a dve pekné pointy, takže silné štyri hviezdy. –––– ... Pod to dáme Mendelsona a je vymalováno. Jedno oko nezůstane suchý. –––– Poslední dobou mně už jenom pije krev. Posledních dvacet let. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně takhle jsem si vždycky představoval, že to reálně probíhá, když jsem viděl nebo četl reportáž o svatbách zlatých či diamanotových a dalších. A teď se to i zpracovalo. Půlhodinka je snesitelná, ale jinak je to spíše příběh smutnější než úsměvný. ()

Reklama

Reklama