Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Radovan připravuje dceru své bývalé spolužačky na konzervatoř. Tuší, že bez talentu to bude marné. Natálku od zkoušek vyhodí a po strašné scéně s ambiciózní matkou uteče k Radovanovi, který jí poskytne azyl. V noci jej Natálka svede, ráno pak nahlásí znásilnění. Radovan ve vězení zpytuje svědomí, že nerozpoznal tak výjimečný herecký talent. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný absurdní černý humor s příjemným duem Langmajer - Křenková. Sice se 27 minut děj trochu natahuje, aby skončil vtipným koncem s rychlým spádem. Proč ale "jen" tři hvězdy? Za prvé, v obsahu je opět prozrazeno vše, od začátku do konce, včetně pointy. Za druhé, stejný námět byl již natočen, ale dcera jen předstírala nemoc. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Lepsi tri, protoze Langmajer je proste zabavny a jako vzdy, ma charisma. Pokud jde o obsah, popisovany na csfd..nechapu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eliška Křenková krásná a dobře zahrála, že nezahrála. Pobavil mě Karel Smyczek. Jiří Langmajer je kvalitní herec, ten zahraje prakticky cokoli. Jenže ta povídka je veskrze plytká. Kdo už viděl nějaké povídky z cyklu Škoda lásky, tak podobnou pointu mohl čekat, tím spíše, když tvůrci hodně napoví tím, že Radovan sedí hned od počátku v base a sám svým vyprávěním během děje také dost prozradí. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jak to řekli...? --- Česky :))) Kdybych jí tenkrát shodil ze schodů, vyšlo by mě to laciněji :P Eliška Křenková je fakt krásná a stála by za hřích, i když ty následky pak ;) tak nějak to bývá i dopadá ()

Reklama

Reklama