Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert se prohrabuje ve sklepě starým harampádím. Objeví zašlou mileneckou korespondenci své ženy. Datum na dopisech se shoduje s dobou, kdy měla být počata Robertova dospělá dcera. Robert se uklidí do penzionu, kde rozjímá a současně čeká na výsledky genetických testů. Hledá cestu ke svojí dceři i pro případ, že by nebyla jeho. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oldřich Navrátil konečně zase mohl prokázat, že není jenom komediální a protivně se rozčilující herec. Takové role jsou mu svěřovány nejčastěji. Zde ukázal velkou míru herectví na pozadí citlivě laděného příběhu, kterému, troufám si tvrdit, ublížilo že se stal součástí tohoto projektu a tím pádem obsahuje stopáž epizody sitcomu. Na druhé straně se lehce komediální formou připomíná dcera otci a ten se rozpomene, že geny nejsou to, co ho k ní váže. Mé hodnocení vychází i z osobní zkušenosti tzv. na vlastní kůži, zažil jsem to, tak vím, jak se postava přesně cítila. Ale vop.c jsem opravdu nikdy od nikoho neslyšel, dokonce ani od naší jinak výrazně vulgární mládeže, na to fakt nevím, kde přišli. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oldřich Navrátil je vynikající herec. A když má co hrát, je radost na něj pohledět. V tomto minipříběhu se událo tolik, že by děj vystačil na celý film. Příběh rychle utíká a konec je opravdu pěkný. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé sledovat, jak na tomto tématu přežívá předlistopadová poetika a spolehlivě prověřuje skutečné schopnosti a talent našich herců. Nejvíce patrné je to na Oldřichu Navrátilovi, ale svou vysokou profesionalitu potvrzuje i dejvická Klára Melíšková. Uznání zaslouží i scénář Ireny Obermannové a režie Petra Zahrádky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Exteriéry byly natáčeny ve městě Sobotka, vidět lze náměstí a zámek Humprecht. (rakovnik)

Reklama

Reklama